Πειραιάς: 70 άνεργοι στην ΜΚΟ «Ρηξικέλευθος»

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Δράσεις δωρεάν προληπτικής ιατρικής θα αναλάβουν οι περισσότεροι από τους 70 ανέργους που θα προσληφθούν για την υλοποίηση Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στον Βόρειο Τομέα και στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, μέσω της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ρηξικέλευθος».

Δράσεις δωρεάν προληπτικής ιατρικής θα αναλάβουν οι περισσότεροι από τους 70 ανέργους που θα προσληφθούν

για την υλοποίηση Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας στον Βόρειο Τομέα και στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, μέσω της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ρηξικέλευθος». Σύμφωνα με την εγκριτική απόφαση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, στον Βόρειο Τομέα Περιφερειακής Ενότητας Αττικής, οι θέσεις κατανέμονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, στο Σισμανόγλειο θα απορροφηθούν 30 άνεργοι με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας σε ευαίσθητες ομάδες. Οσο για τους υπόλοιπους 20 ανέργους που θα προσληφθούν, θα αναλάβουν τις δράσεις:

Φύλαξη σχολικών και δημοτικών κτιρίων, Πολιτισμός: Υπηρεσίες δανειστικής βιβλιοθήκης, και Μέριμνα: Φροντίδα ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Στο μεταξύ, στον Δήμο Περάματος θα απορροφηθούν οι 20 εργαζόμενοι για την πρόσληψη των οποίων μεσολαβεί η Εταιρεία «Ρηξικέλευθος» για τις ανάγκες της Π.Ε. Πειραιώς.

Δεκατέσσερα άτομα θα ασχοληθούν με την υλοποίηση του προγράμματος «Δωρεάν Προληπτική Ιατρική», ενώ οι υπόλοιποι έξι θα συμβάλουν στη δημιουργία κέντρου κοινωνικής αρωγής και αλληλεγγύης για την περισυλλογή και διανομή ιματισμού και τροφίμων σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα