4.063 θέσεις σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ημαθία και Χαλκιδική

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Σε 4.063 ανέρχονται οι άνεργοι που θα επωφεληθούν από τις νέες εγκρίσεις που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και για τις περιοχές Θεσσαλονίκης,

Σερρών, Ημαθίας και Χαλκιδικής. Η προκήρυξη των θέσεων θα πραγματοποιηθεί μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Οι θέσεις θα καλυφθούν με υποψηφίους όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών. Αναλυτικά, οι εγκρίσεις του υπουργείου ανά περιοχή είναι οι ακόλουθες:

Θεσσαλονίκη
«Πράσινο φως» για την πρόσληψη 2.069 εποχικών υπαλλήλων άναψε το υπουργείο για τους Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, πλην ΤΠΥ Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου αντιστοιχούν 1.062 θέσεις και για το υπόλοιπο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, όπου θα καλυφθούν 1.007 θέσεις.

Αναλυτικότερα, στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, οι θέσεις κατανέμονται στους εξής Δήμους και φορείς:

Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη, 300 θέσεις, Δήμος Νεάπολης - Συκεών, 200 θέσεις, Δήμος Παύλου Μελά, 180 θέσεις, Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, 150 θέσεις, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Π.Ε. Θεσσαλονίκης, 70 θέσεις, Δήμος Καλαμαριάς, 55 θέσεις, και ΜΚΟ Αρσις - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, 30 θέσεις.

Είκοσι θέσεις κατανέμονται στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Χορτιάτη, ενώ από 15 θέσεις στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης, στην Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης και στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών - Εργάνη θα καλύψει δώδεκα θέσεις.

Οσον αφορά στις 1.007 θέσεις που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κατανέμονται σε 23 Δήμους και φορείς της περιοχής. Την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι φορείς:

Δήμος Ωραιοκάστρου, 150 θέσεις, Δήμος Λαγκαδά, 140 θέσεις, Δήμος Θέρμης, 140 θέσεις, Δήμος Δέλτα, 120 θέσεις, ΔΗ.Κ.Ε. Χαλκηδόνος, 96 θέσεις, Δήμος Βόλβης, 50 θέσεις, Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Βόλβης, 45 θέσεις, Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, 40 θέσεις, Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος Βόλβης, 30 θέσεις, και Δ.Ε.Π.Π.Α. Θέρμης, 30 θέσεις.

Η Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Αγιος Παντελεήμων» θα ενισχυθεί με 20 εποχικούς υπαλλήλους και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης με 18, ενώ από 15 προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν οι ΔΕΥΑ Βόλβης και Λαγκαδά, η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. Λαγκαδά και η ΜΚΟ Αρσις - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και δώδεκα η ΔΕΥΑ Θέρμης.

Στην ΔΗ.Κ.Ε.Λ. Λαγκαδά, τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκηδόνος, την Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Αξιού, το Κέντρο Στήριξης της Επιχειρ

Keywords
Τυχαία Θέματα