Διευθυντές στην Αθήνα ζητούν τα Starbucks

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Νέους συνεργάτες για τα καταστήματά της σε όλη την Αθήνα επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της η Starbucks Coffee Company.

Νέους συνεργάτες για τα καταστήματά της σε όλη την Αθήνα επιθυμεί να εντάξει

άμεσα στο δυναμικό της η Starbucks Coffee Company.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αντίστοιχη 5ετή εργασιακή εμπειρία στο λιανικό εμπόριο και ειδικότερα στη διοίκηση και λειτουργία καταστήματος (θέση διευθυντή καταστήματος).

Για τη συγκεκριμένη θέση, απαιτείται γνώση λειτουργικών εργαλείων και ανάλυσης οικονομικών αναφορών για καλύτερη διαχείριση του καταστήματος, ενώ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν ακόμη πελατοκεντρική προσέγγιση, εμπειρία στην ηγεσία ομάδας και δημιουργία ομαδικού κλίματος καθώς και εμπειρία επίτευξης ποιοτικών και ποσοτικών στόχων του καταστήματος.

Να επισημανθεί ότι θεωρείται απαραίτητη η γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά), Η/Υ και SAP.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:

Δυνατότητες επίβλεψης εργασίας ομάδας. Γνώσεις σε πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών. Γνώσεις λειτουργίας καταστήματος λιανικής. Αποτελεσματική εφαρμογή τους. Αριστες επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες. Οργανωτικές δεξιότητες.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο email [email protected], ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα: http://gr.starbucks.com/el/ ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα