Δήλωση των εκπροσώπων Παρεμβάσεων Π.Ε. στο Δ.Σ. της ΔΟΕ - Λαϊκές διαδηλώσεις στις 24 και 25 του Μάρτη- Η χούντα των αγορών αποκαλύπτεται!


Δήλωση
των εκπροσώπων
των Παρεμβάσεων – Κινήσεων - Συσπειρώσεων
στο Δ.Σ της ΔΟΕ
Καλούση Ακρίτα 6974750410
Παπασπύρου Νίκου 6975308409
[email protected], www.paremvasis.gr

23/03/2012
Λαϊκές διαδηλώσεις στις 24 και 25 του Μάρτη
Η χούντα των αγορών αποκαλύπτεται!!! Σε σιδηρόφρακτο χώρο , με παραπετάσματα, με χιλιάδες αστυνομικούς, ασφαλίτες, ελεύθερους σκοπευτές να τον περιφρουρούν,
έχει μετατρέψει την πλατεία Συντάγματος η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.
Ο ολοκληρωτισμός στο μεγαλείο του!!!
Είναι φανερό ότι ο φόβος έχει περάσει απέναντι, τους έχει κυριεύσει. Φοβούνται την αγανάκτηση και την οργή της εργαζόμενης πλειοψηφίας, γι αυτό και έχουν επιβάλει στρατιωτικό καθεστώς στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις. Πολλοί δήμαρχοι επέλεξαν να μην στήσουν εξέδρες. Σε αυτές τις πόλεις θα διαδηλώσει ο κόσμος της εργασίας.
Στην Αθήνα , στη Θεσσαλονίκη επέλεξαν να γίνει η «παρέλαση» μέσα στο σιδερένιο κουτί που ορίζουν οι φράκτες που έστησαν. Έχουν σχεδιάσει και τρόπο διαφυγής για του επίσημους. Τόσο μεγάλος λοιπόν είναι ο φόβος τους. Τρομοκρατημένοι θεωρούν ότι θα αποφύγουν την οργή και την αγανάκτηση. Θεωρούν ότι θα γλιτώσουν από την μήνη των εκατομμυρίων εργαζομένων που ζουν στην εξαθλίωση, που φτωχοποιούνται ραγδαία και που το μέλλον που τους ετοιμάζουν η Ε.Ε., το ΔΝΤ και η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου είναι ακόμη πιο βάρβαρο.
Ότι και αν κάνουν, ότι μέτρα καταστολής και στρατιωτικής επιχείρησης και να πάρουν δεν πρόκειται να τιθασεύσουν την ψυχή και το μυαλό του κόσμου της εργασίας. Όπου και αν πάνε , όπου και αν σταθούν, όπου και αν βρεθούν και τώρα και προεκλογικά, ο φόβος θα υπάρχει. Όχι ο φόβος της σωματική τους ακεραιότητας, αλλά ο φόβος του εξευτελισμού τους, ο φόβος της έκθεσης στη θέα των ματιών εκατομμύριων εργαζομένων που είναι έτοιμα να τους στείλουν στον καιάδα της ιστορίας και να μην γυρίσουν ποτέ από εκεί. Ο φόβος της πρόκλησης της παρουσίας τους σε χώρους που είναι ξένοι για αυτούς, ο χώρος δουλειάς, ο χώρος ψυχαγωγίας, ο χώρος συζήτησης των εργαζομένων.
Τίποτα δεν τους σώζει.
Η επιλογή τους να επιβάλλουν δια ροπάλου ή δια ακριβοπληρωμένης γκεμπελικής προπαγάνδας την κοινωνική βαρβαρότητα, τους φέρνει απέναντι από την εργαζόμενη πλειοψηφία. Οι δηλώσεις Δασκαλόπουλου, προέδρου του ΣΕΒ , δηλώνουν πανικό, τρόμο και μίσος απέναντι στους εργαζομένους. Τον ίδιο πανικό, μίσος και τρόμο νιώθει και το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και της Μπακογιάννη.
Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά.
Η εισβολή του λαϊκού παράγοντα τους τρομάζει, γιατί είναι ικανός να επιβάλει πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις που ξεφεύγουν από τους σχεδιασμούς τους. Οι απεργίες διαρκείας , οι διαδηλώσεις, οι καταλήψεις να μπουν στην ημερήσια διάταξη του συντονισμού των εργαζομένων. Τώρα πρέπει να απαιτήσει σύσσωμος ο κόσμος της εργασίας:
 Ανατροπή της συγκυβέρνησης του μαύρου
Keywords
Τυχαία Θέματα