450 θέσεις σε Γρεβενά - Κοζάνη και 151 στην Αττική

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ681 προσλήψεις σε έργα για το περιβάλλον

Τετρακόσιες πενήντα θέσεις για το περιβάλλον και την κοινωνική μέριμνα εγκρίθηκαν από το υπουργείο Εργασίας για τις Περιφερειακές Ενότητες Γρεβενών και Κοζάνης, μέσω του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΙΠΑΔΜ).

Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί μεταξύ άλλων και σε δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις
σε ευαίσθητες περιοχές

Ειδικότερα, στην Π.Ε. Γρεβενών οι θέσεις που εγκρίθηκαν φτάνουν τις 240, κατανέμονται αποκλειστικά στον Δήμο Γρεβενών και αφορούν τις ακόλουθες δράσεις:

-Προστασία, συντήρηση, καθαρισμός των περιαστικών αλσών, ιδιαίτερα κατά την κορύφωση της αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής περιόδου.

-Προστασία της παραποτάμιας ζώνης των ποταμών που πηγάζουν και διέρχονται από τον Δήμο Γρεβενών.

-Δενδροφυτεύσεις και αναδασώσεις σε ευαίσθητες περιοχές.

-Καθαρισμό, συντήρηση και αισθητική αποκατάσταση των χώρων και των κτιρίων.

-Ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών, ηλικιωμένων, ατόμων με αναπηρίες και ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων με σκοπό την ανάπτυξη της κοινωνικής συνοχής.

-Καταγραφή του πολιτιστικού πλούτου με κάθε σύγχρονο οπτικοακουστικό μέσο και ταυτόχρονη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

Οσον αφορά τις 210 εγκεκριμένες θέσεις στην Π.Ε. Κοζάνης, κατανέμονται στον Δήμο Εορδαίας. Το προσωπικό που θα επιλεγεί θα δραστηριοποιηθεί στον τομέα του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, στον κοινωνικό τομέα, τον τομέα παιδείας και στον τομέα πολιτισμού.

Ομιλος «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας»
Εργα κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας του περιβάλλοντος θα αναλάβουν οι 130 επιτυχόντες που θα απασχοληθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής, μέσω του Ομίλου \"Νέοι Ορίζοντες Φιλίας\". Συγκεκριμένα, στον Δυτικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, θα καλυφθούν 35 θέσεις ανέργων στον κλάδο της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, οι οποίοι θα αναλάβουν τα έργα:

-Προώθησης έργων αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος.

-Πυροπροστασίας.

-Πολιτικής Προστασίας.

-Καθαριότητας και συντήρησης περιοχών.

-Προώθησης και Ανάπτυξης νέων τεχνολογιών προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Στους τομείς Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης και Φυσικού Περιβάλλοντος και Πρασίνου θα απασχοληθούν οι 80 εποχικοί με πεντάμηνες συμβάσεις που θα τοποθετηθούν στον Νότιο Τομέα Περιφερειακής Ενότητας Αττικής και, ειδικότερα, στον Δήμο Γλυφάδας και στην Περιφέρεια Αττικής. Στον Δήμο Γλυφάδας θα απασχοληθούν 55 άνεργοι με αντικείμενο:

-Τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων με προβλήματα Ψυχικής Υγείας.

-Την ενίσχυση και στήριξη περιθαλπομένων σε προνοιακά ιδρύματα της περιοχής και μετανοσοκομειακών ασθενών.

-Την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

-Τη στήριξη παιδιού και νέου για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.

-Την προώθηση και ανάπτυξη νέων τε

Keywords
Τυχαία Θέματα