Αττική - Πίττας

Η εταιρεία Αττική από το 1928 μέχρι σήμερα εργάζεται με αγάπη, φροντίδα και προσήλωση για το καλύτερο ελληνικό μέλι. Στηρίζοντας την ελληνική μελισσοκομία, με ευαισθησία για το περιβάλλον, με τη συνεχή επιμόρφωση, τη γνώση και την επιστημονική κατάρτιση των μελισσοκόμων του κλάδου, κατάφερε να γίνει το ελληνικό μέλι, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προϊόν.

Εξάγεται σε πάνω από 35 χώρες σε όλον τον κόσμο και έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία ποιότητας, γεύσης και συσκευασίας. Με αυστηρά κριτήρια στις διαδικασίες

συλλογής του, με δοκιμές από ομάδα ειδικευμένων γευσιγνωστών και διαρκείς ελέγχους για την ποιότητα, την προέλευση, τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Έχει δημιουργήσει μια νέα, σύγχρονη, κάθετη μονάδα στο Κρυονέρι και έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της προσφέροντας μας εκτός από το μέλι, ελληνικό βασιλικό πολτό, ελληνική γύρη, μαρμελάδες, ταχίνι, χαλβάδες, βανίλια και λουκούμια, καθώς και παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, όπως ακανέδες Σερρών, μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Απολαυστικά προϊόντα από μια εταιρεία με ιστορία, παράδοση και μέλλον!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αττική - Πίττας,attiki - pittas