Οσπρια Agrino ένας ελληνικός θησαυρός στο τραπέζι μας

Βελούδινη σούπα από φακές, αρχοντική φασολάδα συνοδεία ρέγκας, γίγαντες στο φούρνο με σπανάκι, φασόλια μαυρομάτικα σαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και τόνο Αλονήσσου, γεύσεις βαθιά ελληνικές στο τραπέζι μας.

Τα όσπρια Agrino είναι καλλιεργημένα στα εύφορα εδάφη της χώρας μας από άξιους παραγωγούς οι οποίοι αναβιώνουν την παραγωγή ελληνικών ποικιλιών όπως τη Φάβα και τα Μαυρομάτικα από το πανέμορφο οροπέδιο του Φενεού στην Κορινθία, τους μοναδικούς Γίγαντες- Ελέφαντες Π.Γ.Ε. Καστοριάς,

τα Μέτρια Φασόλια Βεγορίτιδας που είναι εξαιρετικά βραστερά, τα Χονδρά Φασόλια Δυτικής Μακεδονίας γνωστά και ως πλακέ και τις Ψιλές Φακές από τα Φάρσαλα.

Τα όσπρια της Agrino είναι προϊόντα Ορθής Γεωργικής Πρακτικής και φέρουν τα στοιχεία του παραγωγού και της περιοχής προέλευσης στις συσκευασίες τους πρώτα στην Ευρώπη. Στόχος της πρακτικής αυτής είναι η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, με τη συνετή χρήση των υδάτινων πόρων και τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας και υγιεινής, πάντα σε στενή συνεργασία με εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς.

Βρείτε τα σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μαγειρέψτε απλά, καθημερινά φαγητά με τεράστια θρεπτική αξία, νόστιμα όσο ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα