ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κυριακή Τσανικίδη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κυριακή ΤσανικίδηΔευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 13:49

❱❱ «Η αλήθεια είναι πως όταν είχα μπει στο “Power of love” δεν σκεφτόμουν καν πως θα ερωτευτώ! Για την ακρίβεια...

... μου φαινόταν αστείο να κάνω σχέση μέσα σε ένα reality! Τώρα μπορώ να πω μετά βεβαιότητος πως το πείραμα πέτυχε! Είμαι μαζί με έναν άνθρωπο που με αγαπάει και μου το δείχνει κάθε μέρα» δήλωσε η Κυριακή Τσανικίδη, μιλώντας για τον πρώην ερωτικό συμπαίκτη της

στο reality του Σκάι και νυν σύντροφό της Σωκράτη Ελ Γκαμαλί.

Κυρία Τσανικίδη, θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν; Αν δεν σκεφτόσασταν καν να ερωτευθείτε, τότε γιατί πήρατε μέρος σε ένα reality όπου αναζητούν τον έρωτα; Για την εμπειρία; Για να μάθετε τον καιρό ή τα νέα σχέδια μόδας; Ή μήπως απλά για να σας δει ο περιπτεράς της γειτονιάς σας στην τηλεόραση; Αν είναι έτσι, τότε κερδισμένη βγήκατε. Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια. Και αναγνωρίσιμη γίνατε και πήρατε και έξτρα δώρο, το... τρυγόνι, το αηδόνι, το χελιδόνι, τον Σωκράτη δηλαδή!

Είναι πράγματι αστείο να κάνει κανείς σχέση μέσα από reality, δεν σας φαινόταν, αλλά, αφού το κάνατε, μην «καρφώνεστε» μόνη σας ότι μπήκατε σε αυτή τη γελοία διαδικασία μόνο και μόνο για να γίνετε διάσημη. Το είχαμε καταλάβει και πριν το δηλώσετε εμμέσως πλην σαφώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα