Πυρ από Μαρινέλλα: Φρικτό το «Survivor», πρόστυχο το «Power of Love»!

SHOWBIZΠυρ από Μαρινέλλα: Φρικτό το «Survivor», πρόστυχο το «Power of Love»!Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 14:41

❱❱ Είναι η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και -ως γνωστόν- δεν μασάει τα λόγια της. Η Μαρινέλλα...

... η οποία άρχισε πρόσφατα live εμφανίσεις στο «Διογένης Studio» με την Ελενα Παπαρίζου και τον Κώστα Μακεδόνα, παραχώρησε

μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον φίλο της και κατακεραύνωσε τα realities χαρακτηρίζοντας «φρικτό» το «Survivor» και «πρόστυχο» το «Power of Love».

Μιλώντας στη «Real Life» και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, η Μαρινέλλα τα έβαλε με τους παίκτες των realities αλλά και με τις οικογένειές τους που δεν κάνουν κάτι για να αποτρέψουν τη συμμετοχή τους από αυτά. «Καταρχάς δεν το βλέπω (σ.σ.: το «Survivor»). Το είδα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους “τσιμπήσουν” και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;» είπε χωρίς περιστροφές.

Σε ό,τι αφορά το «Power of Love», μάλιστα, υπήρξε ακόμη πιο καυστική. «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται, ήθελα να 'ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

Παιχνίδια επιβίωσης για Ιλιτζαλί

❱❱ Σε κατάσταση πανικού ο Τούρκος παραγωγός, ψάχνει λύσεις για να σώσει το φετινό ναυάγιο του reality! «Πόρτα» από Ντάνο
❱❱ Σύμφωνα με φήμες, η περσινή φιναλίστ Κατερίνα Δαλάκα θα εισπράξει 70.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα