«Χίλιες και μία νύχτες» για Αλεξάνδρου και Κολονέλλο

SHOWBIZΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟ... ’ΣΚΑΣΕ!«Χίλιες και μία νύχτες» για Αλεξάνδρου και ΚολονέλλοΔευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019 - 14:16

❱❱ Το ζευγάρι άφησε πίσω την κρίση στη σχέση του και γιόρτασε τον άγιο Βαλεντίνο στην Ιορδανία

«Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα» λέει μια παροιμία του σοφού λαού μας, και στην περίπτωση της Μαρίας Αλεξάνδρου και του

Μανώλη Κολονέλλου πρέπει να ισχύει.

Η κρίση που αντιμετώπισαν, προτού προλάβουν καλά καλά να συμπληρώσουν έναν μήνα σχέσης, φαίνεται ότι ανήκει πια στο παρελθόν.

Η εκρηκτική show woman και ο επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος του μοντέλου Ειρήνης Στεριανού, δεν άντεξαν για πολύ χώρια και είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Σε αυτό βοήθησε βεβαίως και το ταξίδι-έκπληξη που διοργάνωσε εκείνος για την αγαπημένη του, θέλοντας να γιορτάσουν και τον άγιο Βαλεντίνο. Οι δύο τους βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιορδανία, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους σαν άλλοι ήρωες του βιβλίου «Χίλιες και μία νύχτες».

Εκρήξεις ζήλιας

Οπως φαίνεται, ο έρωτάς τους, αν και μετράει μόλις λίγες εβδομάδες, είναι αρκετά δυνατός και οι δυο τους ξεπέρασαν γρήγορα τα προβλήματα που είχαν πριν από περίπου 15 μέρες. Προβλήματα που προέκυψαν -όπως είχε γράψει τότε η «Espresso»- από τους διαφορετικούς χαρακτήρες τους, αλλά και από κάποιες εκρήξεις ζήλιας εκ μέρους του Μανώλη.

Πλέον ανήκουν στο παρελθόν όλα αυτά τα δυσάρεστα, όπως τότε που η Μαρία ανακοίνωνε μέσω fb τον χωρισμό της από τον Μανώλη, για να σβήσει την ανάρτησή της λίγη ώρα μετά.

Τις τελευταίες μέρες, οι αναρτήσεις της περιλαμβάνουν αγαπησιάρικες φωτογραφίες από την Ιορδανία σε εστιατόρια, λασπόλουτρα, ερήμους και κρεβάτια, με λεζάντες του τύπου «μωράκι μου», «αντρούλη μου», «εγώ και το αγόρι μου» κτλ., με καρδιές, φωτιές και αντάρες.

Οπως όλα δείχνουν, η σχέση τους έχει επανέλθει στην πρότερη ενθουσιώδη κατάστασή της, όπου τα καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου αλλά και οι δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις είχαν τον κυρίαρχο ρόλο. Μπράβο! Πάντα τέτοια!

Keywords
Τυχαία Θέματα