Βόμβα σε γνωστό κατάστημα υφασμάτων στη Γλυφάδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒόμβα σε γνωστό κατάστημα υφασμάτων στη ΓλυφάδαΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 18:19

❱❱ Σκόνη και θρύψαλα έγινε το γνωστό κατάστημα υφασμάτων και λευκών ειδών Togas, στη Γλυφάδα, από την ισχυρότατη έκρηξη βόμβας που τοποθέτησαν άγνωστοι στο εσωτερικό του.

Η έκρηξη συνέβη στις 4 χθες τα ξημερώματα

στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 49, και το ωστικό κύμα κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη γυάλινη πρόσοψη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δράστες είχαν σπάσει την τζαμαρία και είχαν πετάξει στο εσωτερικό την εκρηκτική ύλη, που φαίνεται πως ήταν δυναμίτιδα με φιτίλι. Μάλιστα, στο σημείο όπου εξερράγη σχηματίστηκε κρατήρας.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε ότι δεν μπορεί να υποθέσει τον λόγο που έγινε στόχος. Η υπόθεση ερευνάται από τη Δίωξη Εκβιαστών, που εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδέεται με τη βόμβα η οποία είχε ισοπεδώσει στις αρχές του μήνα ένα κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Ο οίκος Togas, που έχει δεκαετίες οικογενειακής επιχειρηματικής ιστορίας και διατηρεί 140 καταστήματα σε εφτά χώρες, ανέβασε στη σελίδα του στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση: «Παρά το εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν, η εταιρία θα συνεχίσει το έργο της στην Ελλάδα, τιμώντας πάντα τις ρίζες και την κληρονομιά της. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες Aρχές για τα ακριβή αίτια του συμβάντος...».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα