«Υπάλληλος» της ΔΕΗ ξάφρισε θησαυρό γιαγιούλας μέσα από το πλυντήριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Υπάλληλος» της ΔΕΗ ξάφρισε θησαυρό γιαγιούλας μέσα από το πλυντήριοΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 17:51

❱❱ Το... πλυντήριο ήταν η «ασφαλής κρυψώνα» που πρότεινε σε μια ανυποψίαστη γιαγιά στη Μεσσηνία ένας απατεώνας, ο οποίος προσποιήθηκε...

...τον υπάλληλο της ΔΕΗ για να ασφαλίσει δήθεν τα μετρητά και τα χρυσαφικά της από πυρκαγιά,

λόγω σοβαρής διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της! Κι έτσι κατάφερε να τα κλέψει!
Ο απατεώνας εμφανίστηκε κουστουμαρισμένος στην 83χρονη από το χωριό Μαυρομμάτι Παμίσου και της μίλησε ευγενικά, πείθοντάς την για την υποτιθέμενη ιδιότητά του και τον κίνδυνο βραχυκυκλώματος. Μάλιστα, παίζοντας άριστα τον ρόλο του, έκανε ότι μιλάει στο κινητό με τον προϊστάμενο της ΔΕΗ για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Κάποια στιγμή ο επιτήδειος ζήτησε από τη γυναίκα να βάλει στο πλυντήριο ό,τι πολύτιμο είχε στο σπίτι, για να το προστατεύσει στην περίπτωση που συμβεί κάτι κακό.

Χρυσαφικά

Η 83χρονη, δίχως να υποψιάζεται ότι κάτι... βρομούσε, υπάκουσε και έβαλε μέσα στην οικιακή συσκευή όσα μετρητά και χρυσαφικά έκρυβε στα συρτάρια της, περίπου 1.500 ευρώ και 1.000 δολάρια.

Σε ανύποπτο χρόνο ο δράστης τα άρπαξε από το πλυντήριο και έγινε καπνός. Η άτυχη 83χρονη κατάλαβε αργά ότι έπεσε θύμα απατεώνα, όταν πήγε να πάρει τα χρήματα και τα χρυσαφικά από το πλυντήριο για να τα τοποθετήσει ξανά στη θέση τους. Εντρομη είδε ότι δεν ήταν εκεί και άρχισε να ψάχνει με απόγνωση πιθαμή προς πιθαμή όλο το μπάνιο, αλλά μάταια, καθώς ο μικρός θησαυρός της είχε κάνει φτερά.

Αμέσως τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, καταγγέλλοντας την κλοπή. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι της εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, αλλά εκείνος κατάφερε να εξαφανιστεί.

Εύα Παπαδάτου

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα