«Ξεμαλλιάσματα» και κατινιές με Σπυροπούλου και Χατζίδου

SHOWBIZ ΔΙΑΣΗΜΟ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ» ΣΤΟ SURVIVOR«Ξεμαλλιάσματα» και κατινιές με Σπυροπούλου και ΧατζίδουΤετάρτη, Φεβρουάριος 28, 2018 - 16:19

❱❱ Πάρτι στο twitter μετά το «μαλλιοτράβηγμα» Σπυροπούλου και Χατζίδου • Άναψαν τα αίματα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου VS Ελένη Χατζίδου. Στα δύο χωρίστηκε το twitter

μετά το λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στις «διάσημες» παίκτριες του «Survivor».

Oπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στον εξωτικό Aγιο Δομίνικο, η παρουσιάστρια και η τραγουδίστρια δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Ωστόσο, μέχρι πρότινος φρόντιζαν να κρατούν τα προσχήματα, τουλάχιστον όσο έγραφαν οι κάμερες, ενώ η Ελένη σε δηλώσεις της είχε παραδεχτεί ότι δεν θέλει και πολλές επαφές με την Κωνσταντίνα.

Στο προχθεσινό επεισόδιο του reality, όμως, τα αίματα άναψαν και η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε. Συγκεκριμένα, την ώρα του αγωνίσματος η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε με την παρουσιάστρια, επειδή της έπιασε το μαλλί. «Θα φας σφαλιάρα, μη με ξαναπειράξεις, έτσι; Μη μου τραβάς μαλλιά και τέτοια, μου γυρνάει το μάτι» είπε η Ελένη, με την Κωνσταντίνα να απομακρύνεται λέγοντας: «Συγγνώμη, Ελένη μου, δεν σε ξαναπλησιάζω καν. Και να τα λες και στην κάμερα άμα σε παίρνει. Οχι από πίσω μόνο». Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα... πάρτι σχολίων στο twitter, με τους χρήστες να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα και τη διαδικτυακή κατινιά να φτάνει στο pick της.

Σχόλια

«Χατζίδου, πρόσεχε μην τα φτιάξει η Σπυροπούλου με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής σου και δεις δίσκο μόνο στην εκκλησία» σχολίασε ιδιαιτέρως αιχμηρά κάποιος. «Ρε παιδιά, είδατε τη Σπυροπούλου να τραβάει τα μαλλιά της Χατζίδου; Εμένα μου φάνηκε σαν να τη χάιδευε και η άλλη αρπάχτηκε με τη μια...» υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια ένας άλλος. «Η Χατζίδου γνωρίζοντας ότι η Ντίνα ως παρουσιάστρια δεν ήταν και ιδιαίτερα συμπαθής τα βάζει διαρκώς μαζί της και ίσως να ποντάρει σε αυτό για να γίνει συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό. Ελενίτσααα, πού να 'ξερες!» εξέφρασε τη δική του άποψη ένας τρίτος.

«Η Σπυροπούλου είναι ο κλασικός κ@λοχαρακτήρας που κάνει κάτι που σε ενοχλεί και όταν τη δεκάτη φορά τον βρίζεις, το παίζει αθώος...» πήρε το μέρος της τραγουδίστριας άλλος χρήστης του twitter. Από τη λίστα των σχολίων δεν έλειψε φυσικά η φανατική τηλεθεάτρια του «Survivor» Ναταλία Γερμανού: «Η Χατζίδου έφαγε τώρα την κατάρα της Κωνσταντίνας, ως την Πρωτομαγιά δεν θα σταυρώσει νίκη» έγραψε με χιούμορ.

Ελένη ΧατζίδουΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουSurvivorΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα