Τον έπιασαν «φέσι» και είπε ότι επέστρεψε από το μέλλον

ΚΟΣΜΟΣΤον έπιασαν «φέσι» και είπε ότι επέστρεψε από το μέλλονΠαρασκευή, Οκτώβριος 6, 2017 - 19:08

❱❱ «Ταξίδεψα πίσω στον χρόνο από το έτος 2048 για να ειδοποιήσω ότι επίκειται εισβολή εξωγήινων» υποστήριξε μεθυσμένος Αμερικανός όταν συνελήφθη.

Μάλιστα, δεν έφταιγε αυτός που ήταν μεθυσμένος αλλά οι... εξωγήινοι που γέμισαν με αλκοόλ το αίμα του!

Το παραλήρημα του Μπράιαντ Τζόνσον (φωτό) δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε,

με τον νεαρό άντρα να διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς του Κάσπερ του Γουαϊόμινγκ που τον συνέλαβαν ότι εξαιτίας του αλκοόλ που τον πότισαν έκανε λάθος το έτος που επέστρεψε και αντί για το 2018 γύρισε στο 2017.

Εξωγήινοι

Βιαζόταν δε να ενημερώσει τους κατοίκους του Κάσπερ να φύγουν το συντομότερο δυνατό για να γλιτώσουν από τους εξωγήινους, ζητώντας επιτακτικά να μιλήσει με τον «πρόεδρο» της πόλης. Δεδομένου ότι η ομιλία του δεν ήταν καθαρή, τα μάτια του υγρά και κατακόκκινα, βρομοκοπούσε αλκοόλ και είχε συμπεριφορά καπετάν φασαρία, οι Αρχές τού έκαναν εξέταση αίματος επί τόπου και βρήκαν επίπεδο αλκοόλ πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Αγνωστο αν ο Τζόνσον επηρεάστηκε από την «Επιστροφή από το μέλλον», τους «12 πιθήκους» και ανάλογες ταινίες ή βιβλία ή αν απλά το έπαιζε «τρελός» για να τη σκαπουλάρει. Η έρευνα, ωστόσο, αποκάλυψε ότι η σελίδα του στο facebook περιέχει πολλές εικόνες του Διαστήματος αλλά και εξωγήινων όντων, ενδεικτικό της εμμονής του με την «αλήθεια» που κρύβεται εκεί έξω.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα