Η χλιδάτη ζωή του μακελάρη

ΚΟΣΜΟΣΗ χλιδάτη ζωή του μακελάρηΠαρασκευή, Οκτώβριος 6, 2017 - 18:50

❱❱ Ο 64χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στο Λας Βέγκας έμενε σε σουίτες και τζόγαρε τρελά ποσά

Λιμουζίνες και παραμονή στις πολυτελέστερες σουίτες τους προσέφεραν δωρεάν τα μεγαλύτερα καζίνα των ΗΠΑ στον μακελάρη του Λας Βέγκας. Ο Στίβεν Πάντοκ είχε κερδίσει αντιμετώπιση VIP, χάρη στο ξέφρενο τζογάρισμά

του, καθώς, σύμφωνα με τους συγγενείς του, έπαιζε ακόμη και 1.000.000 δολάρια (850.000 ευρώ) τον χρόνο, χάνοντας και κερδίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τη χλιδάτη ζωή που έκανε ο 64χρονος στα ξενοδοχεία των καζίνων αποκαλύπτουν εργαζόμενοι σε αυτά στην εφημερίδα «Chicago Tribune». Αγαπημένος προορισμός του ήταν τα καζίνα του Ρίνο της Νεβάδα, και ειδικότερα το Atlantis, όπου, σύμφωνα με τον αδερφό του, Ερικ Πάντοκ, γνώρισε τη σύντροφό του Μαριλού Ντάνλεϊ. Το καζίνο τού προσέφερε, μεταξύ άλλων, δωρεάν επισκέψεις στο spa ή παραμονή σε σουίτα με τρία δωμάτια, που βρίσκεται στην οροφή του, δωρεάν ποτά και γεύματα από το εστιατόριο, τα οποία του σέρβιραν την ώρα που έπαιζε κουλοχέρηδες, και εισιτήρια για συναυλίες. Αλλα καζίνα, όπως τα Grand Sierra και Silver Legacy, σύμφωνα με εργαζομένους τους, έθεταν στη διάθεση του Πάντοκ λιμουζίνες για να μετακινείται δωρεάν, ενώ μπορούσε να παίρνει χωρίς να πληρώνει κοσμήματα από τα καταστήματά τους.

Προνομιακή μεταχείριση

Ο Πάντοκ ήταν τόσο δεμένος με την περιοχή του Ρίνο, ώστε αγόρασε με μετρητά 315.000 ευρώ σπίτι, αποκαλύπτοντας στον κτηματομεσίτη ότι τα είχε κερδίσει στον τζόγο. Αυτό ήταν και το «μυστικό» που του εξασφάλισε προνομιακή αντιμετώπιση από τα καζίνα.

Ο Ερικ Πάντοκ αποκάλυψε ότι ο αδερφός του ήταν «επαγγελματίας τζογαδόρος», που έμενε για μήνες ολόκληρες στα ξενοδοχεία των καζίνων και συνήθιζε να παίζει ακόμη και 1.000.000 δολάρια τον χρόνο, κερδίζοντας ακόμη και 210.000 ευρώ κάποιες φορές. Το αντιφατικό όμως με τον Πάντοκ είναι πως για να συντηρεί το πάθος του για τον τζόγο πολύ συχνά έτρωγε σε κέντρο συνταξιούχων στη Νεβάδα γεύματα των τριών ευρώ.

Τα αναπάντητα ερωτήματα και τα σενάρια για δεύτερο killer

Την ώρα που ο σερίφης του Λας Βέγκας, Τζόζεφ Λομπάρντο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Στίβεν Πάντοκ να είχε συνεργό, αναπάντητα παραμένουν κρίσιμα ερωτήματα για την πιο φονική ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ. Πολλοί αναρωτιούνται για ποιον λόγο η αστυνομία δεν έχει δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο του σημειώματος, που φαίνεται ότι έχει αφήσει ο δράστης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Επίσης, για ποιον λόγο αυτοκτόνησε, μια και, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε προετοιμάσει σχέδιο διαφυγής; Κομβικό είναι και το ερώτημα αν υπήρχε και δεύτερο άτομο, που πυροβολούσε το πλήθος. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για δεύτερο όπλο, που εμφανίστηκε στο παράθυρο δωματίου άλλου ορόφου, ενώ αστυνομικοί ακούστηκε να μιλούν για «ύποπτο στον τέταρτο όροφο».

Την ίδια ώρα, σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο Πάντοκ μπορεί να σχεδίαζε χτύπημα στο Σικάγο, καθώς τον Αύγουστο είχε κλείσει δύο δωμάτια στο «Blackstone Hotel», απέναντι από το σημείο όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ Lollapalooza, στο οποίο συμμετείχε και η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα