Η Κάρλα Μπρούνι άφησε λίγα στη φαντασία

ΚΟΣΜΟΣΗ Κάρλα Μπρούνι άφησε λίγα στη φαντασίαΠαρασκευή, Οκτώβριος 6, 2017 - 18:21

❱❱ Την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση των τελευταίων χρόνων έκανε η Κάρλα Μπρούνι, λίγο πριν από την επίσκεψή της στη χώρα μας.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας μπορεί να δέχτηκε να μοιραστεί την πασαρέλα του οίκου Versace μαζί με τις υπόλοιπες μούσες του ιδρυτή του,

όμως στο dinner party που ακολούθησε κατέστησε σαφή την υπεροχή της.

Η 49χρονη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί έκλεψε όλα τα φλας κατά την άφιξή της στον χώρο, επιλέγοντας μια τόσο αποκαλυπτική τουαλέτα, που έκανε ακόμα και την ίδια να αισθανθεί αμήχανα μπροστά στους φωτογράφους. Η μαύρη see through δημιουργία από δαντέλα που διάλεξε για την περίσταση άφηνε σχεδόν σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια, αλλά και το στήθος της, το οποίο προσπαθούσε να καλύψει βάζοντας το χέρι της μπροστά.

Στην Αθήνα

Φαίνεται πως και η ίδια είχε ξεσυνηθίσει τις τόσο προκλητικές εμφανίσεις, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει κλείσει το κεφάλαιο μόντελινγκ για να ασχοληθεί με τη μουσική. Το νέο άλμπουμ της, με τίτλο «French touch», αναμένεται να το παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα, η οποία αποτελεί και τον πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της.

Μετά τις δύο live εμφανίσεις της στο Παλλάς, στις 23 και τις 24 του μήνα, η Κάρλα Μπρούνι θα συνεχίσει σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Νότια Αμερική.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα