Στα μαλακά το «τέρας» του Χόλιγουντ

ΚΟΣΜΟΣΑπό τέσσερα έως επτά χρόνια στη φυλακή (αντί για 20) θα μείνει ο πρώην star της σειράς «Glee»Στα μαλακά το «τέρας» του ΧόλιγουντΠαρασκευή, Οκτώβριος 6, 2017 - 18:04

❱❱ Ο Μαρκ Σάλινγκ, που κατηγορείται για κατοχή παιδικού ΧΧΧ υλικού, ομολόγησε την ενοχή του

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Συμφωνία για να γλιτώσει την 20ετή κάθειρξη έκλεισε με την εισαγγελία ο πρώην αστέρας του «Glee» Μαρκ Σάλινγκ, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με φωτογραφίες

ακόμη και 10χρονων.

Ο 35χρονος δήλωσε «ένοχος» στο δικαστήριο και πλέον η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί είναι φυλάκιση από τέσσερα έως επτά χρόνια.

Αφού εκτίσει την ποινή του,ο ηθοποιός, ο οποίος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2015, όταν στον υπολογιστή του βρέθηκαν πάνω από 50.000 πορνογραφικές φωτογραφίες με παιδιά, θα αποφυλακιστεί υπό όρους.

Οπως αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα TheBlast, ο Σάλινγκ θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 20 χρόνια. Θα του απαγορεύεται να πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά, όπως σχολεία, παιδικές χαρές, πάρκα, δημόσιες πισίνες και καταστήματα με βιντεοπαιγνίδια. Δεν θα μπορεί επίσης, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκλεισε, να επικοινωνήσει με άτομα κάτω των 18 ετών χωρίς την παρουσία των γονιών τους ή κάποιου άλλου ενηλίκου που θα τα επιβλέπει.

Ο Σάλινγκ δεσμεύτηκε, επίσης, να καταβάλει αποζημίωση 42.500 ευρώ σε κάθε παιδί που εμφανίζεται στις φωτογραφίες, με την προϋπόθεση ότι οι γονείς του έχουν καταθέσει αντίστοιχο αίτημα.

Τέλος, θα λάβει μέρος σε θεραπευτικό πρόγραμμα για άτομα που έχουν καταδικαστεί για αδικήματα σεξουαλικού περιεχομένου.

Η καριέρα του Σάλινγκ διακόπηκε ξαφνικά το 2015, όταν συνελήφθη, ύστερα από έξι συνεχείς σεζόν κατά τις οποίες οποίες εμφανιζόταν στο «Glee».

Η σύλληψή του έγινε ύστερα από καταγγελία συντρόφου του, στην οποία ο ηθοποιός είχε δείξει μερικές από τις πορνογραφικές φωτογραφίες με παιδιά. Πέρυσι, όταν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή του απαγορευμένου υλικού, κινδύνευε με 20ετή κάθειρξη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα