Το ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤο ζεϊμπέκικο της ΓεροβασίληΤρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 13:35

Εξω ντέρτια και καημοί για την Ολγα Γεροβασίλη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος το... γλέντησε στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ραλλία Χρηστίδου χορεύοντας ένα βαρύ -κι ασήκωτο- ζεϊμπέκικο.

Η κυρία Γεροβασίλη, σε μεγάλα κέφια, ανέβηκε στην πίστα και άρχισε τον χορό, συνοδεία του Μαργαρίτη, ο οποίος ερμήνευσε δύο από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του λαϊκού ρεπερτορίου: Τα «Δεν θέλω τα ματάκια

σου» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και «Γεννήθηκες για την καταστροφή» (ή «Τρελοκόριτσο»), με τη δημιουργική υπογραφή του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Η Ολγα Γεροβασίλη, που φορούσε παντελόνι και μπλούζα με δερμάτινες λεπτομέρειες, δεν έλεγε να κατεβεί από την πίστα. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ακόμη και ο οικοδεσπότης Γιώργος Μαργαρίτης προσπαθούσε να της κάνει χώρο για να ρίξει πιο άνετα τις... γυροβολιές της. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή ανέβηκαν για να χορέψουν και άλλοι θαμώνες του μαγαζιού.

Γαρίφαλα με το κιλό

Οι κοπέλες με τα πανέρια πήγαιναν κι έρχονταν, αφού η παρέα της κυβερνητικής εκπροσώπου -και όχι μόνο- έστελνε τα γαρίφαλα με το κιλό! Εκείνη, χαμογελαστή, έκανε τις φιγούρες της και τραγουδούσε τους στίχους, ενώ στο τέλος του πρώτου κομματιού ο ερμηνευτής την αγκάλιασε και τη φίλησε σταυρωτά.

Η κυρία Γεροβασίλη είναι από τα λίγα μέλη της κυβέρνησης που δείχνουν να έχουν πλούσια κοινωνική ζωή. Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε μαζί με τον μικρό της γιο στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον αγώνα Ολυμπιακός - Αρσεναλ για το Champions League, ενώ ήταν ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης που παρακολούθησαν -μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα- την παράσταση «Θεέ μου, τι σου κάναμε» του Λάκη Λαζόπουλου την περασμένη Πέμπτη.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα