«Η Δέσποινα Βανδή πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015»

SHOWBIZ«Η Δέσποινα Βανδή πέθανε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015»Τρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 13:05

«Η Δέσποινα Βανδή απεβίωσε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015»! Μετά την Google, που πάντρεψε τη Σμαράγδα Καρύδη με τον Θοδωρή Αθερίδη, ήρθε η σειρά της Wikipedia να κάνει γκάφα τεραστίων διαστάσεων. Η ηλεκτρονική εφημερίδα και συγκεκριμένα

ένα... μακάβριο στοιχείο που προστέθηκε στη σελίδα που αφορούσε τη Δέσποινα Βανδή προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, καθώς «πέθανε» την τραγουδίστρια. Την περασμένη Παρασκευή, χρήστες της εγκυκλοπαίδειας είδαν στις οθόνες τους κάτω από την ημερομηνία γέννησης της ερμηνεύτριας (22 Ιουλίου 1969, 46 ετών) την επισήμανση με κόκκινα γράμματα ότι εκείνη «απεβίωσε στις 10 Δεκεμβρίου του 2015»!

Κακόγουστη κίνηση

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι χάκερ ή ακόμη και φανατικοί θαυμαστές της Αννας Βίσση -και πολέμιοι της Βανδή- κρύβονται πίσω απ' αυτή την κακόγουστη κίνηση, αναζωπυρώνοντας έτσι την καλλιτεχνική «κόντρα» μεταξύ των δύο καλλιτεχνών. Η κινητοποίηση των διαχειριστών της σελίδας ήταν άμεση μετά τα δεκάδες διαδικτυακά μηνύματα που δέχτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Αφαίρεσαν από το λήμμα το ανόητο αστείο, διορθώνοντας το βιογραφικό της Δέσποινας Βανδή, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Δύο ημέρες μετά το συμβάν, πάντως, η σύζυγος του Ντέμη Νικολαΐδη ανέβασε στο twitter φωτογραφία της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ποζάροντας δίπλα του χαμογελαστή και... ολοζώντανη, καθώς από τα τέλη Νοεμβρίου εμφανίζεται σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της συμπρωτεύουσας μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Παντελή Παντελίδη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Δέσποινα Βανδή
Keywords
Τυχαία Θέματα