Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ «ΨΑΧΝΕΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ

SHOWBIZ«Speed date» με την ΑλεξίαΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ «ΨΑΧΝΕΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΡΑΤρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 13:11

Υστερα από περίπου επτά χρόνια στην Καλαμάτα, όπου είχε βρει το καλλιτεχνικό στέκι της, επιστρέφει στην Αθήνα - και μάλιστα για να αναζητήσει το... ταίρι της!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Η Αλεξία Μουστάκα,

κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλλου, η οποία ακολουθεί τα χνάρια των αείμνηστων γονιών της, θα εμφανιστεί σε αθηναϊκή σκηνή, σε ένα έργο με θέμα την εύρεση συντρόφου εδώ και τώρα!

Η ηθοποιός θα παίξει στο έργο «Speed date» του Γιώργου Ηλιόπουλου, που θα ανεβεί στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» από τον νέο χρόνο, συγκεκριμένα στις 16 Φεβρουαρίου του 2016. Πρόκειται για ένα μοντέρνο έργο με 12 ήρωες (έξι άνδρες και έξι γυναίκες), οι οποίοι συγκεντρώνονται σε έναν χώρο με στόχο να βρουν γρήγορα και χωρίς να χάνουν τον χρόνο τους τον σύντροφό τους. Το speed dating είναι μια «τακτική» γνωριμιών, η οποία ξεκίνησε ως παιχνίδι στα τέλη της δεκαετίας του '90 στην Ευρώπη και που γρήγορα έγινε μόδα, «σαρώνοντας» σε όλο τον κόσμο.

Ψάχνουν το ταίρι τους

«Πρόσωπα σημερινά, άτομα της διπλανής πόρτας, που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει, καθένας με τα προβλήματά του, με τον δικό του κόσμο, με τους δικούς του δαίμονες και επιδιώξεις, βρίσκονται μαζί αυτή τη νύχτα με έναν σκοπό: να ζευγαρώσουν!» αναφέρει ο συγγραφέας για το έργο του, στο οποίο -εκτός από την Αλεξία- παίζουν οι Στέλιος Γιαννάκος, Γεωργία Καραμέρου, Μάνος Κωστής, Κατερίνα Λάτση, Γεωργία Μπεκιάρη, Παναγιώτης Νάτσης, Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Πέτρος Πέτρου, Κωστής Σαββιδάκης, Γιώργος Τσαγκαράκης και Ιωάννα Τσερκεζίδου. Ο Γ. Ηλιόπουλος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Να θυμίσουμε ότι η Αλεξία Μουστάκα συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας. «Είναι η πόλη που με αγκάλιασε στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής μου. Ηρθα για πρώτη φορά πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν έχασα τους γονείς μου, και γνώρισα ανθρώπους που γίνανε σχέσεις ζωής. Ο συνδετικός κρίκος ήταν ο Θύμιος Καρακατσάνης, που στάθηκε ουσιαστικά δίπλα μου και μου πρότεινε να παίξω στην παράσταση, την οποία σκηνοθετούσε τότε στην Καλαμάτα "Ο Μπίντερμαν και οι εμπρηστές"» επισημαίνει η ίδια.

Αλεξία ΜουστάκαSpeed dateΓιώργος Ηλιόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα