5,5 κιλά κόκα για την υψηλή κοινωνία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ5,5 κιλά κόκα για την υψηλή κοινωνίαΤρίτη, Δεκέμβριος 15, 2015 - 13:23

Ενας 45χρονος, που κινείται στην «υψηλή» κοινωνία της Αθήνας και εμφανίζεται ως γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, θα ήταν ο παραλήπτης της κοκαΐνης 5,5 κιλών που προσπάθησε να εισάγει μια νεαρή Βραζιλιάνα μέσα σε συσκευασίες με χρωμοσαμπουάν.

Η καλλονή, η οποία είναι υπήκοος Γαλλίας,

είχε «στρατολογηθεί» στο Παρίσι από έναν Γάλλο που έχει δεσμούς με την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι οργίων!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή της κοκαΐνης και είχαν στήσει ενέδρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Μόλις εντοπίστηκε η πανέμορφη Βραζιλιάνα, συνελήφθη προτού προλάβει να χρησιμοποιήσει το κινητό που είχε μαζί της και θα ενεργοποιούσε μόλις έφθανε στην Αθήνα, για να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη του φορτίου της.

Παρότι το καλλίγραμμο «βαποράκι» δεν γνώριζε ποιον θα συναντούσε, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η άριστης ποιότητας κοκαΐνη προοριζόταν για έναν 45χρονο με διασυνδέσεις στα καλά σαλόνια της Αθήνας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε μπει και κατά το πρόσφατο παρελθόν στο στόχαστρο της Ασφάλειας, όμως κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τις παγίδες που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί. Πάντα καλοντυμένος και «αεράτος», συστήνεται ως μέλος γνωστής οικογένειας ελληνικής καταγωγής που ζει στο εξωτερικό.

Οικονομική άνεση

Ο 45χρονος μπον βιβέρ έδειχνε να έχει μεγάλη οικονομική άνεση και κατάφερε να πλευρίσει αρκετούς γόνους εύπορων οικογενειών της Αθήνας. Τη μεγάλη διείσδυση στα σαλόνια την έκανε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν εμφανίστηκε σε πριβέ πάρτι με ναρκωτικά και καλλίγραμμες αλλοδαπές χορεύτριες και άρχισε να κερνά τους γνωστούς του από την άριστης ποιότητας κόκα που είχε μαζί του! Ετσι, έπεισε τις χλιδάτες παρέες του πως είναι εθισμένος στην κοκαΐνη και ότι είχε φροντίσει να βρει άκρη που του εξασφαλίζει κόκα υψηλής ποιότητας (και... τιμής!). Από την επόμενη ημέρα άρχισαν να πέφτουν «βροχή» τα τηλεφωνήματα για παραγγελίες!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα