Το love story ενός άστεγου

ΚΟΣΜΟΣΤο love story ενός άστεγουΤρίτη, Μάρτιος 22, 2016 - 17:01

Ο Τζακ γνώρισε την Τόνι όταν της δάνεισε 50 πένες για να μην της κόψουν το ρεύμα και τελικά παντρεύτηκαν

Ενα ρολόι της βρετανικής εταιρίας ηλεκτρικού λειτούργησε ως ο φτερωτός θεός, που επιφύλασσε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό happy end σ' έναν άστεγο με μεγάλη καρδιά και μια γυναίκα που ήταν μόνη και πάλευε με τα οικονομικά προβλήματά της. Ο Τζακ Ρίτσαρντσον πριν από δυόμισι

χρόνια προσφέρθηκε να δώσει 50 πένες από το υστέρημά του στην Τόνι Οσμπορν, που δεν είχε καν ψιλά για να ρίξει στον κερματοδέκτη του ηλεκτρικού στο σπίτι της και έτσι θα αναγκαζόταν να περάσει τα Χριστούγεννα στο σκοτάδι. Εκείνη δεν ξέχασε αυτήν την ιπποτική χειρονομία του και περνούσε συχνά πυκνά από το σημείο όπου τον είχε συναντήσει, οπότε έγιναν φίλοι.

Οταν το μισοερειπωμένο σπίτι, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο ο Ρίτσαρντσον, σφραγίστηκε με αστυνομική παρέμβαση, η Οσμπορν αποφάσισε να του προσφέρει στέγη. Η φιλία σιγά σιγά μετατράπηκε σε έρωτα και ο 37χρονος Ρίτσαρντσον, που τώρα βγάζει κάποιο χαρτζιλίκι πουλώντας ένα περιοδικό αστέγων, της έκανε πρόταση γάμου στο σημείο όπου της είχε δώσει τις 50 πένες του. Η Τόνι είπε το «ναι» και ορκίστηκαν αιώνια πίστη ενώπιον φίλων στην εκκλησία Σαιν Πολ του Μπρίστολ.

Ρεφενέ από τους φίλους

Οι βέρες, το κουστούμι του γαμπρού, το νυφικό, τα κρασιά και η γαμήλια τούρτα αγοράστηκαν με χρήματα που έβαλαν ρεφενέ όλοι οι φίλοι τους.


«Νιώθω ότι έχω ψηλώσει 10 μέτρα. Είμαι ο πιο περήφανος άνδρας στον πλανήτη. Νιώθω, όμως, και πολύ ταπεινός μπροστά στην τόση γενναιοδωρία του κόσμου. Ηθελα να προσφέρω στην αγαπημένη μου τον γάμο που της αξίζει και δεν μπορούσα. Χάρη, όμως, στην ευγένεια όλων, αυτό που ήθελα έγινε πραγματικότητα. Νιώθω σαν να ζω ένα πανηγύρι» δήλωσε κατενθουσιασμένος στον «Guardian» ο πρώην άστεγος. Και η 47χρονη νεόνυμφη, όμως, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την απίστευτα ρομαντική ιστορία τους. «Ερχονται άνθρωποι και μας λένε ότι ενώ πίστευαν πως δεν θα ερωτεύονταν ποτέ, έμαθαν την ιστορία μας και έτσι απέκτησαν και πάλι αισιοδοξία» λέει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα