Γκάζια από Πογέτ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΓκάζια από Πογέτ!Τρίτη, Μάρτιος 22, 2016 - 16:28

Ποιος είδε τον Γκουστάβο Πογέτ και δεν τον φοβήθηκε μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό αλλά και όλη τη χθεσινή ημέρα.

Οι φωνές του ακούστηκαν αρχικά σε... όλο το Αγρίνιο στο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Μαντζουράκη, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά και χθες, οπότε -πιο ήρεμος- μίλησε στους παίκτες του. «Σήμερα (σ.σ.: χθες) ένιωσα σαν να σας βλέπω όλους για πρώτη φορά, παρότι είμαι στην ΑΕΚ τέσσερις μήνες.

Δεν κάναμε τίποτε από αυτά που

είπαμε. Ησασταν άλλη ομάδα. Παντού λάθη. Πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να γυρίζει πίσω μια ομάδα, χωρίς να έχει δώσει ο προπονητής τέτοια εντολή. Πρέπει να συνέλθετε. Αυτή δεν είναι εικόνα».

Φωνές στο ημίχρονο

Η «Ενωση» έκανε το χειρότερό της ματς φέτος, με τον Πογέτ να τρελαίνεται με την απόδοση των παικτών του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν το άφησε, λοιπόν, να περάσει έτσι, έτριξε τα δόντια στους παίκτες του και τους ζήτησε να συνέλθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο Ουρουγουανός γνωρίζει καλά ότι με τέτοιες εμφανίσεις η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί να πετύχει τον μεγάλο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και, φυσικά, η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τρεις αγώνες που έρχονται κόντρα σε Καλλονή (εκτός), Πανιώνιο (εντός) και Λεβαδειακό (εκτός) είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, αν θέλει η ΑΕΚ να μπει με διαφορά στα πλέι οφ. Μέχρι στιγμής έχει μικρό πλεονέκτημα από τον Παναθηναϊκό και, αν θέλει να το αυξήσει, θα πρέπει να έχει η ίδια το απόλυτο και να ευελπιστεί σε στραβοπάτημα των υπόλοιπων ομάδων που θα μπουν στα πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα