Στα δικαστήρια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Καλείται να καταβάλλει φόρους ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ

5,3 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει βγάλει στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τις φορολογικές αρχές να έχουν εντοπίσει τις κινήσεις των καταθετικών λογαριασμών του.

Αποτέλεσμα; Οι φορολογικές αρχές ζήτησαν από τον τραγουδιστή να καταβάλει φόρους ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «Έθνος» η υπόθεση έμελλε να επιλεγεί ως «πιλότος» για πολλές παρεμφερείς υποθέσεις.

Πριν λίγες

μέρες, μάλιστα, η υπόθεση του Μιχάλη Χατζηγιάννη οδηγήθηκε σε «πιλοτική δίκη» ενώπιον μείζονος σύνθεσης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει το Συμβούλιο είναι πολλά ενώ αρκετές δικαστικές αποφάσεις απέκρουσαν την αναδρομική φορολόγηση ακυρώνοντας ελέγχους και βαριά πρόστιμα και άλλες δέχθηκαν ως συνταγματικό το νόμο και επικύρωσαν τις φορολογήσεις.

Αν το ΣτΕ τελικά υιοθετήσει την εφετειακή πλειοψηφία στην υπόθεση αυτή, τότε θα ακυρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς φορολογίας…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Στα δικαστήρια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – Καλείται να καταβάλλει φόρους ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα