Τα παιχνίδια της ζωής και το θαύμα της κύησης

ΚΟΣΜΟΣΤα παιχνίδια της ζωής και το θαύμα της κύησηςΔευτέρα, Νοέμβριος 3, 2014 - 16:56

Από κει που δυσκολεύονταν να κάνουν παιδιά, ως τον ερχόμενο Μάρτιο θα έχουν πέντε μωρά! Ο λόγος για την Τζούλι και τον Ντέιβιντ Γκράιγκλα που απέκτησαν τρίδυμα πριν από πέντε μήνες, ύστερα από θεραπεία γονιμότητας. Τώρα περιμένουν ένα «σετ» διδύμων έχοντας πετύχει κύηση με φυσιολογικό τρόπο σύλληψης.
Το ζευγάρι από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών υποδέχτηκε στη ζωή τον Αμπρααμ, τον Μπράντι και τον Κρίστιαν τον Μάρτιο, ύστερα από προσπάθειες 18 μηνών και θεραπείες γονιμότητας. Γι' αυτό και δεν πίστευαν στα

αυτιά τους όταν άκουσαν τον γιατρό να τους ανακοινώνει πως η Τζούλι έμεινε φυσιολογικά έγκυος σε δίδυμα.


Η 33χρονη μητέρα, αν και ανησυχεί για την έλλειψη ύπνου που συνεπάγεται η άφιξη άλλων δύο μωρών στο σπίτι, δεν μπορεί παρά να νιώθει ευτυχισμένη. «Θα έχουν πάντα ο ένας τον άλλον στη ζωή. Αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση για εμένα. Και όλοι μαζί θα περνάμε καλά» λέει χαρακτηριστικά, ενώ ο 41χρονος Ντέιβιντ υποστηρίζει ότι αισθάνεται ευγνώμων, καθώς ανέκαθεν ήθελε μεγάλη οικογένεια.
Αν και οι πρώτοι μήνες με τα τρίδυμα αποδείχτηκαν πρόκληση, αμέσως μόλις το ζευγάρι προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα της ζωής του αποφάσισε να αφήσει στον Θεό να καθορίσει αν θα έπρεπε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, ώστε να δημιουργήσει τη μεγάλη οικογένεια που πάντα ονειρευόταν. Δεν χρειάστηκε όμως να περιμένουν πολύ, καθώς τον Ιούλιο κρατούσαν στα χέρια τους ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα