Ο Ηλίας Βρεττός (εν μέσω κρίσης) έβαλε σε όλους τα... γυαλιά!

SHOWBIZΟ Ηλίας Βρεττός (εν μέσω κρίσης) έβαλε σε όλους τα... γυαλιά!Δευτέρα, Νοέμβριος 3, 2014 - 16:55

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε το πρώτο επιχειρηματικό βήμα του, ανοίγοντας κατάστημα οπτικών. Η κρίση που έχει πλήξει τις μεγάλες πίστες φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια στους καλλιτέχνες, οι οποίοι επενδύουν τη φήμη και τα χρήματά τους σε άλλους είδους μαγαζιά.
Ετσι ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε πολυτελέστατο κατάστημα με οπτικά είδη στο Κολωνάκι και στα εγκαίνια έδωσε το «παρών» πλήθος επωνύμων. Στην πραγματικότητα ήταν ένα μεγάλο

πάρτι, με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν συνεχώς, καθώς φίλοι, συνεργάτες, τραγουδιστές και ηθοποιοί έκαναν... παρέλαση.


Το ενδιαφέρον μονοπώλησε η σύντροφός του Ευαγγελία Αραβανή. Το εντυπωσιακό μοντέλο υποδεχόταν τον κόσμο στην είσοδο. Φορώντας μακριά μαύρη, στενή φούστα και καρό ασύμμετρη πουκαμίσα, η Ευαγγελία είχε αναλάβει και ρόλο πωλήτριας, παρουσιάζοντας τις επώνυμες συλλογές στα stand του καταστήματος που φέρει το brand name μεγάλης κυπριακής αλυσίδας.


Από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν οι Εύη Αδάμ, Μάκης Πουνέντης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Τρύφωνας Σαμαράς, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μαρία Ανδρούτσου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τόνυ Δημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, αλλά και ο Θέμης Γεωργαντάς, οι οποίοι φόρεσαν γυαλιά ηλίου και πόζαραν σαν μοντέλα. Η δε Κατερίνα Στικούδη και η Βαλένθια Διγενή έκαναν και σεφτέ!

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα