Κεραμεικός: Ηθελε να ζεσταθεί και κάηκε ζωντανός στο σπίτι του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚεραμεικός: Ηθελε να ζεσταθεί και κάηκε ζωντανός στο σπίτι τουΔευτέρα, Νοέμβριος 3, 2014 - 16:55

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άτυχος άνδρας στον Κεραμεικό όταν το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός! Η τραγωδία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ του Σαββάτου, όταν στο σπίτι στο οποίο ζούσε με την αδερφή του ξέσπασε πυρκαγιά (πιθανόν οφείλεται σε θερμαντικό σώμα, το οποίο είχε θέσει σε λειτουργία προκειμένου να ζεστάνει τους χώρους του

σπιτιού λόγω του τσουχτερού κρύου). Καθώς το σπίτι άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες με γρήγορους ρυθμούς ο άτυχος άντρας αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί έγκαιρα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο χωρίς να έχει δυνατότητα διαφυγής από το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου διπλοκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Δαμέου.

Την ίδια στιγμή η αδερφή του, που βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο, κατάφερε να βγει έγκαιρα από το φλεγόμενο σπίτι και να σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή της. Χωρίς να χάσουν χρόνο, γείτονες και περίοικοι που είδαν τις φλόγες και τους πυκνούς καπνούς να σκεπάζουν τη γειτονιά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, η οποία λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο της φωτιάς με συνολικά πέντε οχήματα και 15 πυροσβέστες, Οι άνδρες της Πυροσβεστικής μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα, που όμως βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο δωμάτιο όπου υπήρχε το θερμαντικό σώμα. Ερευνες για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα