Σύλλογος κατηγορεί τον Λευτέρη Βαζαίο ότι πήρε χρήματα και δεν τραγούδησε

SHOWBIZΣύλλογος κατηγορεί τον Λευτέρη Βαζαίο ότι πήρε χρήματα και δεν τραγούδησεΤετάρτη, Αύγουστος 12, 2015 - 17:08

Στα δικαστήρια προτίθεται να σύρει τον Λευτέρη Βαζαίο ο Σύλλογος Τραχηλίου Εύβοιας, τα μέλη του οποίου καταγγέλλουν ότι... αναζητούσαν μάταια τον γνωστό τραγουδιστή την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει με την Εφη Θώδη στο ετήσιο γλέντι του το Σάββατο! Μέλη του συλλόγου καταγγέλλουν ότι ο Λευτέρης Βαζαίος «έφαγε» τα χρήματα της συμφωνίας, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή, στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου

του χωριού!

«Το Δ.Σ. του συλλόγου οφείλει μία εξήγηση όσον αφορά την περιβόητη εμφάνιση του Λευτέρη Βαζαίου και την πολύκροτη εν τέλει... απουσία του!» αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου, οι οποίοι... βγήκαν από τα ρούχα τους με τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

Στα δικαστήρια

«Το θέμα δεν θεωρείται λήξαν, αλλά έπεται συνέχεια. Το δίκαιό μας θα διεκδικηθεί διά της νομικής οδού και ο κύριος Βαζαίος θα αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του! Θεώρησε φρόνιμο, αφού εισπράξει ένα μέρος της αμοιβής του, να την κάνει... λαγός!

Τον καλέσαμε αμέτρητες φορές στο κινητό του, μα μάταια! Απέρριπτε τις κλήσεις μας, αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους και... υπόλογους στο κοινό για την άκρως αχρεία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του! Δεν γνωρίζουμε, ακόμη, τον λόγο που τον ώθησε να κινηθεί κατ' αυτόν τον αγενή τρόπο! Η Εφη Θώδη, η Ειρήνη Μανωλά και η Μαρία Κωνσταντινίδου και όλο το μουσικό επιτελείο επέδειξαν άψογο επαγγελματισμό και απαράμιλλο ήθος, διασκεδάζοντας το κοινό» σημειώνουν τα μέλη του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα