Η σούπερ γιαγιά της TV δεν μάσησε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ σούπερ γιαγιά της TV δεν μάσησεΤετάρτη, Αύγουστος 12, 2015 - 14:33

Παραλίγο να πέσει θύμα κακοποιών η «σούπερ γιαγιά» της ελληνικής showbiz!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Προχθές το μεσημέρι η 81χρονη αγαπημένη ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη -με το πρόσχημα της βλάβης στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού της στο Μεταξουργείο- δέχτηκε την απρόσκλητη επίσκεψη δύο υποτιθέμενων εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Οι δύο καλοντυμένοι άντρες προσπαθούσαν να την πείσουν να τους αφήσει να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού

που «θα ανατιναζόταν», αλλά η πανέξυπνη γιαγιά τούς έστειλε αδιάβαστους με τις μοναδικές ατάκες της.

«Μου χτύπησαν το κουδούνι και πήγα να δω ποιος είναι ανοίγοντας μόνο το τζάμι της σιδερένιας εξώπορτας του σπιτιού μου» εξιστορεί στην «Espresso» η ηθοποιός και συνεχίζει: «Είδα έναν νεαρό άντρα περιποιημένο εμφανισιακά, που μου είπε ότι είναι από τη ΔΕΗ και μου ζητούσε να του ανοίξω να μπει μέσα για να δει τον πίνακα, που, όπως έλεγε, είχε διαρροή. Τον ρώτησα πού το ξέρει αυτό και μου απάντησε ότι το είδαν από τον κεντρικό πίνακα της ΔΕΗ».

Η απάντηση

»Μόλις άκουσα αυτή την πραγματικά ηλίθια ατάκα που μου είπε του απάντησα σχεδόν γελώντας "μωρέ, μπράβο τεχνολογία η ΔΕΗ, να βλέπει του καθενός τα σπίτια". Τότε εκείνος, που άρχισε να καταλαβαίνει πως η γριά δεν μασάει, πέρασε στα μεγάλα κόλπα και μου τόνισε πως, αν δεν του ανοίξω, το σπίτι μου θα τιναχτεί στον αέρα. Δεν άντεξα και του απάντησα "δεν πειράζει, άσ' το να ακούσουμε και το μπαμ". Υστερα από αυτήν την ανόητη στιχομυθία έκλεισα το τζάμι της πόρτας και κάλεσα το 100, το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως».

Η Τιτίκα Σαριγκούλη αντέδρασε με τόσο άνεση απέναντί τους, γιατί στο παρελθόν με το ίδιο πρόσχημα της ΔΕΗ είχε πέσει θύμα συγγενής της, ο οποίος ευτυχώς με την παρέμβαση της Αστυνομίας σώθηκε την τελευταία στιγμή. «Αυτοί δεν είναι απατεώνες που σου τρώνε κάποια λεφτά και εξαφανίζονται.

»Είναι εγκληματίες, οι οποίοι ανήκουν σε σπείρες και με διάφορες δικαιολογίες έχουν σκοπό να μπουν σε σπίτια και να τα κάνουν λίμπα. Χτυπάνε γριούλες και άλλους ανήμπορους ανθρώπους κι άμα αντισταθείς, σε βασανίζουν και σε σκοτώνουν ακόμη. Το λέω αυτό για να προσέχουμε όλοι και όλες» τονίζει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η σούπερ γιαγιά της TV δεν μάσησε,