ΠΑΟ: Το Euro κρίνει το μέλλον του Μπεργκ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΟ: Το Euro κρίνει το μέλλον του ΜπεργκΠέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 17:09

Μπορεί να μη διάγει και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ έχει πέραση. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει (και) από την Ασία και, μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι οι ιθύνοντες του «Τριφυλλιού»

απέρριψαν πρόταση συλλόγου από την Κίνα.

Ο Σουηδός επιθετικός, με τα δύο τέρματα που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη (με 3-0) επί του ΠΑΣ Γιάννινα, «φώναξε» ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό και πρέπει να ξεκινά στην αρχική εντεκάδα. Ο Αντρέα Στραματσιόνι, σε τετ α τετ που είχε μαζί του, ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει και ότι δεν βρίσκεται στους παίκτες υπό παραχώρηση. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο 29χρονος επιθετικός θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στους «πρασίνους». Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, στο οποίο, εκτός απροόπτου, ο Μπεργκ θα συμμετάσχει με την Εθνική Σουηδίας (στον όμιλο έχει κληρωθεί με Βέλγιο, Ιταλία και Ιρλανδία), θα κρίνει το μέλλον του. Αν καταφέρει και πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει στο «Τριφύλλι». Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018 με τον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ανέφερε ότι η Ιντερ εξετάζει την περίπτωση του 18χρονου επιθετικού Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος αγωνίζεται στην κ-20 ομάδα του «Τριφυλλιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟ, Euro, Μπεργκ,pao, Euro, bergk