Γλίτωσε 2.000.000 € λόγω Αρνεσεν!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΓλίτωσε 2.000.000 € λόγω Αρνεσεν!Πέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 16:53

Εναν... Μπερμπάτοφ γλίτωσε ο Ιβάν Σαββίδης με την απομάκρυνση του Φρανκ Αρνεσεν! Τι εννοούμε;

Από τις τσέπες του ομογενούς επιχειρηματία βγήκε 1.000.000 ευρώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον Δανό (πρώην πια) αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που δεν διέκοπταν στον ΠΑΟΚ τη συνεργασία τους πριν από την 1η Απριλίου, αυτή θα ανανεωνόταν αυτόματα για

ακόμη δύο χρόνια. Δεδομένων, λοιπόν, των αποδοχών του και των χρημάτων που είχε εισπράξει ως τώρα, υπολογίζεται ότι ο ΠΑΟΚ γλίτωσε ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 ευρώ. Οσα χρήματα, δηλαδή, είναι το συμβόλαιο του Μπερμπάτοφ ή μιας άλλης καλής μεταγραφής!

Το «διαζύγιο» με τον Αρνεσεν ήταν μόνο η αρχή για τον Σαββίδη, ο οποίος συνεχίζει τις αλλαγές. Χθες, αποφάσισε την ενεργοποίηση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου (υπεύθυνου Ακαδημιών) στο πλευρό του Ιγκόρ Τούντορ από το πόστο του τιμ μάνατζερ, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τη θέση αυτή κατείχε μέχρι πρότινος ο Νώντας Παπαεπαμεινώνδας, μετά τη φυγή του Παντελή Κωνσταντινίδη. Ηδη, πάντως, αναζητείται ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας τη νέα περίοδο, μια και θεωρείται τόσο για τον Σαββίδη όσο και για τον Λούμπος Μίχελ ο πιο κομβικός στο αγωνιστικό πλάνο της (νέας) ομάδας. Θα είναι αυτός που κυρίως θα αποφασίζει και θα μιλά απευθείας με τον Μίχελ (ίσως δεν θα είναι στη θέση του προέδρου, αλλά ως διοικητικός επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος) και μαζί θα παίρνουν τις αποφάσεις. Θα έχει το κουμάντο στα αποδυτήρια και λόγο και στις μεταγραφές. Ρόλος που είχε ανατεθεί στον Αρνεσεν, αλλά δεν τον «υπηρέτησε» ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα