Δένει τον Σιμόες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΔένει τον Σιμόες!Πέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 17:04

Ο Αντρέ Σιμόες είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Οπως φάνηκε και στο crash test με τον Ολυμπιακό, είναι ένας μέσος υψηλών προδιαγραφών και γι'

αυτό παρακολουθείται στενά -εδώ και καιρό- από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Το μεγάλο στοίχημα των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είναι να κρατήσουν τον 26χρονο Πορτογάλο κόφτη όσο το δυνατόν περισσότερο στα «κιτρινόμαυρα».

Το συμβόλαιό του με την «Ενωση» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017, ήδη όμως γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της ΑΕΚ να επεκταθεί η συνεργασία μαζί του. Αλλωστε και ο Σιμόες, παρότι φιλοδοξία του είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα από το ελληνικό, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική αυτή.

«Να βελτιώνομαι»

Σε συνέντευξή του στην «OJogo» αναφέρθηκε στο μέλλον του, λέγοντας: «Στην αρχή το μόνο που γνώριζα ήταν ότι η ΑΕΚ ερχόταν από τη δεύτερη κατηγορία. Ολα, όμως, πάνε από το καλό στο καλύτερο. Είμαστε στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας και κυνηγάμε την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ αυτό που θέλω από τον εαυτό μου είναι να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους αλλά και στο μέλλον να παίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα». Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Θεωρώ ότι συνέβαλα στη μεγάλη νίκη της ομάδας μου. Οσο για τον διαιτητή, πήρε σωστές αποφάσεις».

Και ο Πέκχαρτ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Τσεχίας, ανέφερε για τη διαιτησία πως «δεν συνέβη τίποτε άδικο», ενώ για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ τόνισε: «Ηταν απίστευτη. Οι οπαδοί είχαν... τρελαθεί, ανάβοντας καπνογόνα ανάμεσά τους. Χωρίς υπερβολή, ήταν για μένα μια εμπειρία ζωής».

Στο μεταξύ, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κλήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει με πρόστιμο από 9.000 έως 25.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δένει, Σιμόες,denei, simoes