Η Γεροβασίλη έκανε στούντιο το briefing

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η Γεροβασίλη έκανε στούντιο το briefingΠέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 15:46

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ελένη Μενεγάκη την έχει δει η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, που έκανε στούντιο τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Εγκαινιάζοντας νέα,

πρωτοποριακά ήθη στο briefing, έβαλε τετρακάμερο στην αίθουσα ενημέρωσης και σε λίγο θα χρειαστεί μακιγιέζ και κομμώτρια για να βγαίνει στο γυαλί!

Επειδή η εβδομαδιαία ενημέρωση των συντακτών μεταδίδεται live από το διαδίκτυο, οι συνεργάτες της υπουργού εγκατέστησαν τέσσερις high-tech κάμερες στο ισόγειο. Πήραν και σκηνοθέτη, και άρχισαν οι εκπομπές...

Κι ενώ η Γεροβασίλη για πάρτη της έχει κανονίσει, οι... εναλλαγές των πλάνων του σκηνοθέτη εκθέτουν μόνο τους συντάκτες.
Οι δημοσιογράφοι της αίθουσας, που δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, συνεχίζουν να είναι χαλαροί, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να βγαίνουν όπως στο σπίτι τους... Χασμουρητά, γελάκια, και ίσως και λίγος ύπνος μπορεί να είναι θεμιτά χωρίς κάμερες, αλλά με κάμερες δεν επιτρέπονται! Προσοχή, λοιπόν, γιατί το Χόλιγουντ της Ολγας Γεροβασίλη... λερώνει!

!

Με έρανο τα μεγαλεία της Βουλής! Χθες η στήλη δημοσιοποίησε στο κοινό της τους ολίγον κιτς, πλην όμως καινούργιους, καναπέδες της Βουλής. Μαθαίνουμε ότι, ενώ έχουν έρθει κάποιοι ανακαινισμένοι καναπέδες στην αίθουσα, οι υπόλοιποι θα αργήσουν να εμφανιστούν, εάν δεν πληρωθούν τα υφάσματα. Περίπου 11 ευρώ το μέτρο πήγε το μαλλί, ενώ η ανακαίνιση κόστισε συνολικά 6.000 ευρώ. Μόνο που οι τεχνικοί πληρώθηκαν τα τρία χιλιάρικα που υπήρχαν. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν οι μισοί καναπέδες στο εντευκτήριο! Εάν δεν πάρουν τα άλλα τρία, καναπέδες γιοκ! Οπότε ίσως χρειαστεί να βάλουν όλοι ρεφενέ, για να μην πίνουν όρθιοι τον καφέ τους!

Πέρασε για έναν καφέ

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους συνεχίζουν να γράφουν τους βουλευτές οι συριζαίοι υπουργοί! Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης μπήκε χθες για μόνο δέκα λεπτά στην αρμόδια επιτροπή του Κοινοβουλίου, όπου συζητούνταν η κλιματική αλλαγή και οι υποχρεώσεις της χώρας στο θέμα αυτό, και πριν πιει καν... τον καφέ του είπε ότι έχει σημαντικό ραντεβού και έφυγε, αφήνοντας σύξυλους τους βουλευτές που είχαν ετοιμάσει ερωτήσεις και αγορεύσεις.
«...Αφού δεν μας κάνει την τιμή ο υπουργός, σημειώστε τις ερωτήσεις μου και να του τις δώσετε» είπε ενοχλημένος στην πρόεδρο της επιτροπής, βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, ο συνάδελφός της βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.
Το ίδιο συνέβη και πριν από κάποιες μέρες στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου. Οι βουλευτές περίμεναν μέσα στην αίθουσα τον Χρήστο Σπίρτζη επί μιάμιση ώρα, για να ενημερωθούν εκ των υστέρων ότι εκείνος δεν θα ερχόταν ποτέ στη συνεδρίαση. Τόσο «αριστερό γράψιμο» δεν έχει ξαναδεί ποτέ η Βουλή.

Ποιος αξιωματικός, που κυκλοφορούσε με ροζ κάλτσες εις ένδειξη πίστης στον ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε και πήρε προαγωγή; Πέρασε από όλα τα κόμματα επιδεικνύοντας αντοχή... κατσαρίδας και φυσικά επιβραβεύτηκε από την κυβέρνηση, που συχνά πυκνά εφαρμόζει το δόγμα «μάζευε κι ας είν' και ρώγες»!

Keywords
Τυχαία Θέματα