Ο αρραβώνας του Κλούνεϊ με sexy δικηγόρο

ΚΟΣΜΟΣΟ αρραβώνας του Κλούνεϊ με sexy δικηγόροΔευτέρα, Απρίλιος 28, 2014 - 12:32

Ετοιμος να εγκαταλείψει τον τίτλο του πιο περιζήτητου εργένη του Χόλιγουντ φέρεται ότι είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Και το «φέρεται» είναι απολύτως ακριβές, όχι επειδή δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι αρραβωνιάστηκε, αλλά επειδή είναι γνωστή η δήλωσή του, μετά το ένα και μοναδικό διαζύγιό του, ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί. Εύλογο λοιπόν είναι να είναι κανείς καχύποπτος και να αναρωτιέται μήπως ο μεσήλικος γόης ακολουθεί το ελληνικό «στρίβειν διά του αρραβώνος».
Το πρώτο βήμα του Κλούνεϊ με προορισμό τον γάμο αποκάλυψε το περιοδικό «People», που έγραψε ότι ο διάσημος σταρ αρραβωνιάστηκε τη Βρετανίδα φίλη του Αμάλ Αλαμουντίν. «Ο Τζορτζ και η Αμάλ δεν το κρύβουν, ούτε όμως και το προβάλλουν. Νομίζω ότι θέλουν να γνωρίζουν τον αρραβώνα τους και την επιθυμία τους να μείνουν για πάντα μαζί αυτοί που τους αγαπούν» είπε στο περιοδικό άτομο από το περιβάλλον του Κλούνεϊ, διευκρινίζοντας ότι ο αρραβώνας έχει γίνει σχετικά πρόσφατα. Σημείωσε δε πως το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το πότε θα παντρευτεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Entertainment Tonight, ο 52χρονος ηθοποιός και η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του βρέθηκαν πρόσφατα στο εστιατόριο Nobu του Μαλιμπού, παρέα με τη Σίντι Κρόφορντ, τον σύζυγό της Ραντ Γκέρμπερ και τον ηθοποιό Εντουαρντ Νόρτον. Η Αλαμουντίν φορούσε μονόπετρο που ήταν τόσο μεγάλο ώστε δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους θαμώνες.
Ο Κλούνεϊ γνώρισε την Αλαμουντίν στο Νταρφούρ στο Σουδάν, αλλά η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους έγινε τον Οκτώβριο στο Λονδίνο. Εκτοτε κυκλοφορούν μαζί στη Νέα Υόρκη, ενώ έχουν ταξιδέψει στην Τανζανία και στις Σεϊχέλες.

Δυναμική και έξυπνη

Η Βρετανίδα καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Κλούνεϊ έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι δικηγόρος του Λονδίνου από το δικηγορικό μπλογκ «Your Barrister Boyfriend». Είναι δικηγόρος με ειδικότητα σε υποθέσεις σχετικές με την καταπίεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις πολιτικές ελευθερίες. Εργάζεται στο Λονδίνο, ωστόσο η ειδίκευσή της απαιτεί να κάνει πολλά επαγγελματικά ταξίδια ανά τον κόσμο. Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και μεταπτυχιακό στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, μιλάει άπταιστα γαλλικά και αραβικά. Επίσης, έχει γράψει πολλά βιβλία και άρθρα σχετικά με το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και έχει οριστεί νομική σύμβουλος σε επιτροπές του ΟΗΕ, ενώ υπήρξε σύμβουλος του πρώην γενικού γραμματέα Κόφι Ανάν, που σήμερα είναι ειδικός απεσταλμένος για τη Συρία. Το διάστημα αυτό εργάζεται στην ομάδα συμβούλων υπεράσπισης του ιδρυτή του WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ.

Οι ερωτικές περιπέτειες με Στέισι Κίμπλερ και Ελιζαμπέτα Κανάλις

Οι γυναίκες που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στο πλευρό του Κλούνεϊ πήραν κι εκείνες τον δικό τους δρόμο, που για κάποιες είχε ανθοδέσμη. Η Στέισι Κίμπλερ εδώ και λίγες εβδομάδες είναι «κυρία». Η 34χρονη καλλονή όχι μόνο βρήκε τάχιστα τον αντικαταστάτη του Κλούνεϊ, αλλά τον έντυσε γαμπρό σε επτά μήνες από την έναρξη της σχέσης τους. Ο Τζάρεντ Πομπρ είναι εκατομμυριούχος και τρελά ερωτευμένος μαζί της. Προς το νυφικό κατευθύνεται και η Ελιζαμπέτα Κανάλις με τον διάσημο νευροχειρουργό Μπράιαν Πέρι, στον οποίο φέρεται έτοιμη να πει το «ναι». Παντρεμένη είναι και η Κρίστα Αλεν, που έβγαινε με τον Κλούνεϊ από το 2002 έως το 2004. Βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Βρετανού ράπερ Μαμς Τέιλορ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2010. Η Σάρα Λάρσον δεν παντρεύτηκε, αλλά εξαργύρωσε τη φήμη που απέκτησε με μια σύντομη καριέρα στο μόντελινγκ. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου διδάσκει γιόγκα. Βαριά πήρε τον χωρισμό από τον Κλούνεϊ η Λίζα Σνόουντον, ενώ οι «πιο παλιές αγάπες» του Κλούνεϊ, όπως η Κέλι Πρέστον και η Τάλια Μπάλσαμ, τον αντικατέστησαν. Η πρώτη απέκτησε οικογένεια με τον Τζον Τραβόλτα, ενώ η Μπάλσαμ, που υπήρξε και η μοναδική που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της «κυρίας Κλούνεϊ», παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζον Σλέιτερι.

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα