Ντου στο σπίτι γνωστού δικηγόρου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝτου στο σπίτι γνωστού δικηγόρου!Τρίτη, Οκτώβριος 27, 2015 - 15:35

Γνωστός δικηγόρος έζησε εφιαλτικές στιγμές μαζί με τη σύζυγό του στα χέρια αδίστακτων κακοποιών στο σπίτι τους, στον Χολαργό, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι κουκουλοφόροι χτύπησαν το ανδρόγυνο, το έδεσαν με γραβάτες σε καρέκλες και άρπαξαν μετρητά, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση μιλούν για μια νέα ομάδα αλλοδαπών με άκρως επικίνδυνα μέλη, η οποία ξεφύτρωσε στο

πεδίο της εγκληματικότητας «χτυπώντας» τα πολυτελή σπίτια επώνυμων Αθηναίων. Η εισβολή στο σπίτι του 79χρονου δικηγόρου με ηπειρώτικες ρίζες έγινε προχθές τα ξημερώματα. Οι τρεις κακοποιοί αναρριχήθηκαν σαν αίλουροι από την υδρορροή στον τέταρτο όροφο, όπου είναι το διαμέρισμα του ζευγαριού. Με εργαλεία διάρρηξης παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο σπίτι. Ο δικηγόρος και η σύζυγός του κοιμούνταν στο υπνοδωμάτιό τους. Οι εισβολείς τούς ξύπνησαν και τους κόλλησαν τα όπλα στον κρόταφο. Τους ανάγκασαν να σηκωθούν από το κρεβάτι και, αφού τους χτύπησαν, τους οδήγησαν στο σαλόνι. Βρίζοντας και απειλώντας, ζητούσαν επίμονα να τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Τους έδεσαν

Μάλιστα όσο αντιδρούσαν τόσο τους χτυπούσαν με μανία. Αφού τους έδεσαν χειροπόδαρα με γραβάτες σε καρέκλες και τους φίμωσαν, άρχισαν να ψάχνουν το διαμέρισμα, ώσπου -σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso»- βρήκαν και άρπαξαν 17.000 ευρώ, κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ, δύο κινητά και τραπεζικές κάρτες.

Οι αλλοδαποί έφυγαν από την κεντρική είσοδο, ενώ το ζευγάρι έμεινε δεμένο και φιμωμένο για τρεις ώρες, ώσπου έφτασε στο σπίτι η ανιψιά του, που ανησύχησε επειδή οι δυο τους δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, και τους απελευθέρωσε. Τα τρομοκρατημένα θύματα κατέθεσαν στους αστυνομικούς όσα βίωσαν, ενώ κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ερεύνησε το διαμέρισμα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΤΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα