Πρόταση γάμου στον Τρύφωνα

SHOWBIZΗ guest star εμφάνιση του hairstylist με κοστούμι διά χειρός Joy KoumentakouΠρόταση γάμου στον ΤρύφωναΤρίτη, Οκτώβριος 27, 2015 - 13:45

Ο Τρύφων Σαμαράς ντύθηκε γαμπρός! Δεν πήγε βέβαια σε ξωκλήσι με παπά και με κουμπάρο. Ο «γάμος» του έγινε στην πασαρέλα, με τις «ευλογίες»

της βραβευμένης σχεδιάστριας Joy Koumentakou.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο δημοφιλής hairstylist φόρεσε γαμπριάτικο κοστούμι για τις ανάγκες παρουσίασης της νέας συλλογής ρούχων του fashion brand madebyJK, όπου έλαβε μέρος ως special guest star.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε προχθές στο πλαίσιο της 18ης Athens Xclusive Designers Week. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Τρύφων έκλεψε την παράσταση. «Αφού δεν το 'χει η μοίρα μου να ντυθώ γαμπρός κανονικά, είπα να το κάνω στην πασαρέλα» δήλωσε με χιούμορ στην «Espresso» και συνέχισε: «Ηταν πολύ ωραία εμπειρία. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέους ανθρώπους και, από τη στιγμή που η πρόταση για τη συμμετοχή μου ήρθε από μια τόσο ταλαντούχα σχεδιάστρια όπως η Joy, δεν είχα κανένα λόγο να μην απαντήσω θετικά».

Στη διάρκεια του show, που είχε τίτλο «Glam Pop», ο Σαμαράς δέχτηκε πρόταση γάμου από ένα μοντέλο, το οποίο φορούσε ένα ιδιαίτερο νυφικό με εικόνες από κόμικς, και φυσικά είπε το πολυπόθητο «i do»! Στη συνέχεια η νύφη γονάτισε μπροστά στον γαμπρό, του φόρεσε ένα μονόπετρο και κατόπιν αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί στα χείλη!

Χειροκρότησε θερμά

Ο κόσμος αποθέωσε τον Τρύφωνα, ενώ χειροκρότησε θερμά και τη σχεδιάστρια, η οποία τιμήθηκε στη φετινή διοργάνωση με το βραβείο Best Trendsetter. «Πηγή έμπνευσης για τα κομμάτια της συλλογής μας ήταν, μεταξύ άλλων, τα σκίτσα του Roy Lichtenstein» μας είπε η δημιουργός, συμπληρώνοντας ότι το κόμικς κάνει τη μόδα πιο προσιτή και προσθέτει χιούμορ στην καθημερινότητά μας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα