«Φάντασμα» έκλεβε εργαλεία χειρουργείου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ«Φάντασμα» έκλεβε εργαλεία χειρουργείουΤρίτη, Οκτώβριος 27, 2015 - 15:15

Ως τώρα οι «κυνηγοί» μετάλλων χτυπούσαν σε μάντρες ανακύκλωσης και απομακρυσμένα σπίτια ή αποθήκες. Ομως, μια 40χρονη ξεπέρασε κάθε όριο, αφού έφτασε στο σημείο να τρυπώνει στα χειρουργεία γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου και να «ξαφρίζει» τα... χειρουργικά εργαλεία!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Τέλος στις πρωτοφανείς κλοπές έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αμαρουσίου, που εξιχνίασαν πλήρως την υπόθεση για τη δράση μιας θρασύτατης

γυναίκας, με τη σύλληψή της από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης μέσα στα χειρουργεία του νοσοκομείου στα βόρεια προάστια της Αττικής. Οι τσέπες της ιατρικής μπλούζας που είχε φορέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γεμάτες από χειρουργικά εργαλεία. Ωστόσο η 40χρονη αρνήθηκε να δώσει ακόμη και τα στοιχεία της στους αστυνομικούς.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα είχε διαπιστωθεί ότι από τα προσωπικά ντουλάπια των χειρουργών του νοσοκομείου έκαναν φτερά πανάκριβα εργαλεία, αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί ποιος έμπαινε στα χειρουργεία και τα έκλεβε. Το αποτέλεσμα ήταν οι γιατροί να διαπιστώνουν ξαφνικά, και ενώ προετοιμάζονταν για σημαντικές επεμβάσεις, ότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσουν στο χειρουργείο!

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του νοσοκομείου αποφάσισαν να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους των θαλάμων που οδηγούν στα χειρουργεία αλλά και στους χώρους αποθήκευσης των χειρουργικών εργαλείων. Ετσι, τις προηγούμενες ημέρες είδαν μέσω του κλειστού κυκλώματος να μπαινοβγαίνει μια γυναίκα, η οποία φορούσε ιατρική μπλούζα, μάσκα και κάλυμμα κεφαλής, αλλά ήταν εμφανέστατο ότι δεν ανήκει στο δυναμικό του νοσοκομείου!

Οι κάμερες παρακολούθησαν τη μυστηριώδη γυναίκα, καταγράφοντας και την παραμικρή κίνησή της στους χώρους των χειρουργείων, και μάλιστα αποτύπωσαν το πρόσωπό της τη στιγμή που έβγαλε τη μάσκα και την ιατρική μπλούζα. Ωστόσο, το προσωπικό ασφαλείας δεν κατάφερε να την εντοπίσει και έτσι η διοίκηση του νοσοκομείου κατέφυγε στην Αμεση Δράση, ζητώντας την παρουσία περιπολικού που θα επέμβει άμεσα μόλις εντοπιστεί ξανά η άγνωστη γυναίκα.

Τις προηγούμενες ημέρες, το πλήρωμα ενός περιπολικού βρισκόταν πάντα κοντά στο πολυώροφο κτίριο του ιδιωτικού νοσοκομείου και ενημερώθηκε αμέσως μόλις οι υπεύθυνοι ασφαλείας εντόπισαν πάλι την ύποπτη να έχει μπει στον προθάλαμο των χειρουργείων και να ψάχνει στους φοριαμούς των χειρουργών. Ετσι, οι αστυνομικοί συνελαβαν επ΄ αυτοφώρω τη 40χρονη τη στιγμή που άρπαζε τα πολύτιμα χειρουργικά εργαλεία. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν με κλεπταποδόχο, ο οποίος πλήρωνε αδρά για να αποκτήσει τα πολύτιμα μέταλλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα