Η γραβάτα του Μπουτάρη τρέλανε τη Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ γραβάτα του Μπουτάρη τρέλανε τη ΘεσσαλονίκηΤρίτη, Οκτώβριος 27, 2015 - 15:25

Είκοσι τέσσερα ολόκληρα χρόνια είχε να φορέσει γραβάτα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και χτες στη δοξολογία στον Αγιο Δημήτριο εμφανίστηκε με γραβάτα, τραβώντας τα βλέμματα όλων!

Ο κ. Μπουτάρης, που μας έχει συνηθίσει στις επιμελώς ατημέλητες και πιο casual εμφανίσεις, είναι γνωστό ότι λατρεύει τις κόκκινες και ριγέ κάλτσες, τις τιράντες και τις μικρές καρφίτσες στο πέτο (διαθέτει

ολόκληρη συλλογή), τις οποίες φορούσε και χθες. Τη Δευτέρα λοιπόν η εμφάνισή του με μπλε γραβάτα αποτέλεσε σημείο αναφοράς και, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο: «Είχα να φορέσω γραβάτα από το 1991». Η απόφαση του κυρ Γιάννη να μην ξαναφορέσει γραβάτα χρονολογείται από το 1991, τότε που βγήκε νικητής από το πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

«Πρέπει να ντυθώ επίσημα»

«Είχα πει τότε βγαίνοντας από το πρόγραμμα ότι δεν θα ξαναβάλω γραβάτα. Ομως, επειδή κάποιες περιπτώσεις είναι ειδικές, όπως τώρα που γιορτάζει η πόλη, σκέφτηκα ότι ως δήμαρχος πρέπει να ντυθώ επίσημα. Θυμήθηκα και το Ναυτικό, όπου έκανα τη θητεία μου, και εκεί ο κώδικας ενδυμασίας είναι πολύ αυστηρός, κι έτσι αποφάσισα να βάλω τη γραβάτα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Παραδέχτηκε ότι είχε συνηθίσει την πόλη σε χαλαρό dress code, αλλά όπως είπε: «Βλέπω και τον Τσίπρα που κυκλοφορεί έτσι και στις επίσημες συναντήσεις στο εξωτερικό και είναι σαν... ξεχαρβαλωμένος. Δεν μπορεί να κάθεσαι δίπλα στη Λαγκάρντ, που είναι τόσο κομψή, κι εσύ να είσαι έτσι. Βλέποντας κι αυτό, αποφάσισα να φορέσω γραβάτα».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα