Κακός χαμός με το «ειδύλλιο» του Κιμούλη με την Κλαψινού

SHOWBIZTι τρέχει;Κακός χαμός με το «ειδύλλιο» του Κιμούλη με την ΚλαψινούΔευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 14:34

❱❱ Η Κωνσταντίνα Κλαψινού έβαλε τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη

Τι τρέχει με τον Γιώργο Κιμούλη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού; Χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Real Life» έκανε λόγο για νέο, παράφορο έρωτα ανάμεσα στον 62χρoνο ηθοποιό, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θείος Βάνιας», και την 35χρoνη ηθοποιό της τηλεοπτικής σειράς του Σκάι «Οσο έχω εσένα».

Σύμφωνα με

όσα γράφτηκαν και αναπαράχθηκαν από ιστοσελίδες, η Κωνσταντίνα γοητεύτηκε από την έντονη προσωπικότητα και την παιδεία του Γιώργου, κι εκείνος παραδόθηκε άνευ όρων στη σαγήνη της εντυπωσιακής ενζενί.

Μόνο που η τελευταία φρόντισε χθες το βράδυ να διαψεύσει τα πάντα, και μάλιστα κατηγορηματικά, με μια οργισμένη ανάρτησή της στο Instagram. «Ενα πράγμα που σέβομαι στη ζωή μου είναι η ανάγκη του άλλου να δουλέψει για να πετύχει και να μπορεί να κερδίζει τα προς το ζην του. Κατανοώ, λοιπόν, απολύτως κάθε δημοσιογράφο. Είμαι επίσης πάντα υπέρ της άποψης να δικαιολογώ ακόμη και κάποια λάθη ή παραπτώματα, και να μην αντιδρώ σε όλα όσα γράφονται για μένα.

Ομως, όταν τα όρια ξεπερνιούνται, βασιζόμενοι στο γεγονός ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι στους οποίους αναφερόμαστε δεν θα αντιδράσουν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω» έγραψε η Κωνσταντίνα, διαψεύδοντας στη συνέχεια το «νέο ειδύλλιο» ανάμεσα στην ίδια και στον Γιώργο Κιμούλη», έναν άνθρωπο που, όπως πρόσθεσε, εκτιμά, θαυμάζει και είχε την τύχη να συναντηθεί μαζί του μόνο δύο φορές για να συζητήσουν θέματα που έχουν αποκλειστική σχέση με τη δουλειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα