Μπουτάρης έτοιμος για το «Dancing with the stars»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΜπουτάρης έτοιμος για το «Dancing with the stars»Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 13:56

❱❱ Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης το έριξε έξω σε μουσική σκηνή της πόλης

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Τώρα που έφυγαν τα βάσανα της δημαρχίας από την πλάτη του, άρχισαν τα... «όπα»!

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, κάνοντας ένα διάλειμμα από το βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων ημερών με τις εξελίξεις στην Πρωτοβουλία και το ζήτημα των υποψηφιοτήτων στον δήμο, τα...

έσπασε προχθές το βράδυ στα μπουζούκια - και γιατί όχι; Πήρε τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και φίλο του Σπύρο Πέγκα και πήγαν για χορό και ποτό στη μουσική σκηνή Παρτιτούρα στη Θεσσαλονίκη.

Αυθεντικός

Το τσιφτετέλι και το ζεϊμπέκικο του δημάρχου απαθανάτισε ο αντιδήμαρχος, λέγοντας για τον φίλο του ότι είναι αυθεντικός. Μάλιστα, ο Σπύρος Πέγκας δημοσίευσε και φωτογραφίες από την έξοδό τους στο προφίλ του στο facebook με το εξής σχόλιο: «Yπάρχει ο αυθεντικός άνθρωπος-δήμαρχος και οι υπόλοιποι υποψήφιοι... δήμαρχοι! (Το ερώτημα άλλαξε: ''Θα βάλεις ή δεν θα βάλεις;'')». Οντως, ο Μπουτάρης είναι αυθεντικός και... ζαμάν φου, που λένε και οι Γάλλοι. Ιδιαίτερα τώρα, που «κορόιδεψε» και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κατέβαινε υποψήφιος κι ύστερα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, έχει πολλούς λόγους να το διασκεδάζει.

«Ξύπνησαν» αναμνήσεις

❱❱Η Ελίζα Βόζεμπεργκ πόζαρε πλάι στο δέντρο των γραφείων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες και ο Σωκράτης δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που εκείνος έφτιαξε.

Τα Χριστούγεννα ξυπνούν οι παιδικές αναμνήσεις και για την ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, που νοσταλγεί το δεντράκι στο πατρικό σπίτι, όπως η ίδια μας λέει. Από την άλλη, ο μικρός Σωκράτης, γιος της βουλευτού Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίας Γεννιά, μόλις προχθές στόλισε με τη βοήθεια της μαμάς του το δέντρο στο σπίτι και ύστερα και οι δυο αποφάσισαν να μας το δείξουν.



Οπως και να 'χει, τα Χριστούγεννα είναι εδώ.

❱❱Μια πρωτότυπη δημοσκόπηση έκανε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, βάζοντας το εξής δίλημμα στο διαδικτυακό κοινό της: «Σας ακούω. Μελομακάρονο τίμιο ή κουραμπιές με φιστίκι Αιγίνης, ο μόνος αξιομνημόνευτος; Θα δώσω συνταγή για το επικρατέστερο».
Το 67% αυτών που απάντησαν ήταν υπέρ των μελομακάρονων και μόνο το 33% προτίμησε τον ωραίο κουραμπιέ. Μάλιστα, επειδή η Ρένα έβαλε όριο λήξης της ψηφοφορίας τις πέντε μέρες, τα αποτελέσματα στο τέλος θα είναι συντριπτικά υπέρ των μελομακάρονων. «Εγώ δεν συμπαθούσα τους κουραμπιέδες μέχρι που δοκίμασα αυτούς της Αίγινας με το φιστίκι» λέει η Ρένα Δούρου, επηρεάζοντας σαφώς την ψηφοφορία υπέρ του κουραμπιέ, ο οποίος όμως τελικά δεν κατάφερε να νικήσει το μελομακάρονο.

Πρώτα το κουταβάκι

❱❱Λίγο προτού έρθει στο σπίτι το μωρό έκανε ήδη κατάληψη το σκυλάκι. Ο βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Σίμος Κεδίκογλου πήρε το Σάββατο την όμορφη και έγκυο σύζυγό του Ελισάβετ Κατσαμάκη, πήγαν στο πάρκο Αβάντων στη Χαλκίδα, όπου γινόταν εκδήλωση για υιοθεσίες ζώων, και υιοθέτησαν ένα λευκό πανέμορφο σκυλάκι. «Δώσε την αγκαλιά σου» ήταν το σύνθημα και ο Σίμος και η Ελισάβετ έδωσαν την αγκαλιά τους στο ζωάκι, που σε λίγο θα κάνει παρέα στο μωρό τους που έρχεται από μέρα σε μέρα.

(!)

Εγινε νονά η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου. Βάφτισε το Σαββατοκύριακο την κόρη των κουμπάρων της Σταύρου και Εύας Ευθυμιάδη. Το μωρό πήρε το όνομα Αθανασία, όπως η γιαγιά της.

Η νονά τρισευτυχισμένη, αλλά το ίδιο και η Αθανασία, που δεν έκλαψε ούτε ένα λεπτό, αντιθέτως χαμογελούσε σαν σταρ στον φωτογραφικό φακό. Η βουλευτής δήλωσε ότι η μικρή έχει ήδη πάρει από εκείνη το επικοινωνιακό ατού!

Keywords
Τυχαία Θέματα