Σκότωσε άστεγο για να «λύσει» τα μάγια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣκότωσε άστεγο για να «λύσει» τα μάγιαΔευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 13:36

❱❱ Ενας 32χρονος Αλγερινός, επίσης άστεγος, ο δολοφόνος του Βρετανού στο Θησείο

Με το αίμα του ανθρώπου που, όπως πίστευε, του είχε κάνει μάγια, αποφάσισε να γλιτώσει από το «κακό» ένας 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Βρετανού αστέγου στο Θησείο.

Αξιολογώντας όλα τα στοιχεία, οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη,

κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο, και να περάσουν χειροπέδες σε έναν 32χρονο Αλγερινό, επίσης άστεγο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον Βρετανό μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο της οδό Ερμού, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, το θύμα χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα. Ο άτυχος άνδρας, όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, στον μηρό και στην πλάτη, ενώ τα στοιχεία του ακόμη δεν έχουν πλήρως ταυτοποιηθεί. Ομως, από μαρτυρίες κατοίκων προκύπτει ότι πρόκειται για Βρετανό, ο οποίος ζούσε στη χώρα μας και ήταν για χρόνια άνεργος.

Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι έκαναν παρέα, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τους έβλεπαν συχνά μαζί σε δρόμους τόσο στο Θησείο όσο και στο Μοναστηράκι. Ομως, τελευταία ο Αλγερινός, όπως φέρεται ότι είπε και στους αστυνομικούς, πίστευε ότι του έχουν κάνει μάγια, ενώ άρχισε να θεωρεί υπεύθυνο τον άτυχο άνδρα, τον οποίο σκότωσε, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να τα λύσει και να σωθεί.

Καταφύγιο

Ο δράστης, που είχε βρει καταφύγιο σε κοντινό κατάλυμα από το θύμα, συνελήφθη τελικά λίγες ώρες μετά την πράξη βάσει μαρτυριών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ανέλαβαν τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας. Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής υποστήριξαν ότι τους έβλεπαν συχνά μαζί, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναζητήσουν τον Αλγερινό, ώστε να δώσει και εκείνος τις δικές του εξηγήσεις, για το αν γνώριζε ποιος μπορεί και γιατί να ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή του φίλου του.

Ωστόσο, τον δράστη πρόδωσαν και οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν πάνω στα ρούχα του και ταυτοποιήθηκαν με του θύματος έπειτα από ανάλυση. Σε βάρος του 32χρονου αστέγου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκότωσε,skotose