ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Κώστας Ζαχαριάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Κώστας Ζαχαριάδης Δευτέρα, Δεκέμβριος 10, 2018 - 14:19

❱❱ Τον... χάλασαν οι καταλήψεις για τη Μακεδονία

Θέση κατά των καταλήψεων σε σχολεία της Θεσσαλονίκης, στα οποία οι μαθητές αντιδρούν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, πήρε σε συνέντευξή του ο διευθυντής της Κ.Ο.

του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

«Ο φασισμός πρέπει να μείνει έξω από τα προαύλια και τις τάξεις των σχολείων. Θα πρέπει να απομονωθούν από τα σχολεία φασιστικοί θύλακοι, κι αυτό είναι κυρίως ευθύνη των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων. Οι μαθητές πρέπει να συζητήσουν και να εμβαθύνουν ιστορικά. Το σύνθημα που είδαμε σε πανό “η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία” δεν έχει γραφτεί κατά τη γνώμη μου από χέρι μαθητή».

Αφωνοι μείναμε από τη συγκεκριμένη απάντηση του κ. Ζαχαριάδη, ο οποίος, αν και μόλις 33 ετών, φαίνεται πως δεν έχει πάρει ποτέ μέρος σε καταλήψεις και μαθητικές πορείες. Και, άντε, εσείς μπορεί να μη γνωρίζετε από τέτοια, κ. Ζαχαριάδη, δεν ρωτούσατε σχετικά τον πρόεδρό σας και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξαιτίας του επαναστατικού χαρακτήρα που επέδειξε στα μαθητικά χρόνια του, κάπου στο 1990, απέκτησε τους πρώτους φανατικούς οπαδούς του; Και να οι δηλώσεις σε τηλεοπτικά δίκτυα, να οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά.

Πού ξέρετε λοιπόν; Μπορεί και εκείνος που έγραψε το σύνθημα «η Δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία» να ακολουθεί κατά γράμμα την πορεία του πρωθυπουργού μας και να παίξει και εκείνος τον δικό του πολιτικό ρόλο στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα