Η glam έπαυλη του «Mr Playboy» πέρασε στα χέρια Ελληνα κροίσου

13:39 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ glam έπαυλη του «Mr Playboy» πέρασε στα χέρια Ελληνα κροίσουΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 13:38

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος, γείτονας του Χιου Χέφνερ, νέος ένοικος της θρυλικής (και διαβόητης) κατοικίας

Σε ελληνικά χέρια περνά η θρυλική έπαυλη Playboy Mansion, αφού νέος ιδιοκτήτης της είναι ο Ντάρεν Μητρόπουλος.

Η μεγάλη και πολυτελής κατοικία του 1927, όπου έχουν γίνει μερικά από τα πλέον περιβόητα πάρτι με πρωταγωνιστές σταρ του κινηματογράφου, αθλητές και δισεκατομμυριούχους, οι οποίοι, εκτός από ποτά, σερβίρονταν και... δροσερά «κουνελάκια», τελικά έμελλε να περάσει στα χέρια ενός γείτονα του Χιου Χέφνερ, αφού ο Μητρόπουλος είναι ιδιοκτήτης διπλανής έκτασης από το 2009, την οποία αγόρασε επίσης από τον «Mr Playboy», αντί 18.000.000 δολαρίων.


Ο 32χρονος γιος του δισεκατομμυριούχου Ελληνοαμερικανού Ντιν Μητρόπουλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε εξηγεί ότι αυτό που βάρυνε στην απόφασή του δεν είναι η φήμη της έπαυλης, που είναι γνωστή εδώ και τέσσερις δεκαετίες ως «η παιδική χαρά των Playgirls», όσο η αρχιτεκτονική της, που φέρει την υπογραφή του διάσημου αρχιτέκτονα Αρθουρ Ρόλαντ Κέλι.

«Η πολιτιστική αξία αυτού του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητά του και το να έχω την ευκαιρία να το φροντίσω θα είναι ένα πραγματικό προνόμιο» σχολίασε ο Μητρόπουλος, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει το ακριβές ποσό που κατέβαλε.

Συμβόλαιο με ασυνήθιστο όρο

Είναι, ωστόσο, γνωστό ότι η έπαυλη είχε πωλητήριο που κυμαινόταν στα 200.000.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 180.000.000 ευρώ. Εχει, όμως, κι έναν μάλλον ασυνήθιστο όρο το συμβόλαιο, καθώς προβλέπει ότι ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της έπαυλης, ο 90χρονος Χιου Χέφνερ, θα μπορεί να παραμένει σε αυτήν όσο ζει. Αυτό ο Μητρόπουλος είναι διατεθειμένος να το σεβαστεί. Σχεδιάζει, ωστόσο, όταν ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας του «Playboy» φύγει από τη ζωή, να ενώσει την έπαυλη με εκείνη που ήδη έχει από το 2009, δημιουργώντας μια έκταση 30 στρεμμάτων.

Το πάρτι γενεθλίων του Snoop Dogg, η αδυναμία του στο ψάρεμα και το σνακ!

Αν και ο Ντάρεν Μητρόπουλος δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει η φήμη της έπαυλης, όπως αποκαλύπτει το heavy.com, είχε διοργανώσει εκεί το 2012 ένα πάρτι για τον εορτασμό των 41ων γενεθλίων του Snoop Dogg. Οταν ο γιος του Ντιν Μητρόπουλου, του Ελληνοαμερικανού επενδυτή και επιχειρηματία που έχει φιγουράρει στη λίστα Forbes 400 με τους πλουσιότερους της Αμερικής και είναι ένας από τους 20 πιο πλούσιους Ελληνες στον κόσμο, δεν φορά τη γραβάτα που επιβάλλει η δική του επιχειρηματική δράση, βάζει το αγαπημένο τζόκεϊ καπέλο του και γίνεται η ψυχή κάθε γιορτής. Εχει δε μεγάλη αδυναμία στον αθλητισμό, αλλά και στο ψάρεμα.

Ο 32χρονος ομογενής είναι μεγαλοστέλεχος στη διοίκηση της εταιρίας επενδύσεων ιδιωτικών κεφαλαίων Metropoulos & Co, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της, μεταξύ άλλων, και τη Hostess Brands, που παράγει το αγαπημένο σνακ των Αμερικανών, το Twinkies. Είναι πολύ ενεργός στα social media, τα οποία όμως χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον για την προώθηση των προϊόντων των εταιριών του ομίλου του.
Ενδεικτικό της χαράς του για την απόκτηση της έπαυλης του «Mr Playboy» είναι ότι twittαρε όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην εξαγορά της. Η προσωπική ζωή του παραμένει καλά κρυμμένη και μένει τώρα να αποδειχθεί ποια θα είναι η... τυχερή που θα γίνει «κυρία» της έπαυλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα