Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

07:51 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 8 Ιουνίου 2016 Τετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε πάντα στους άλλους τα περιθώρια να σας κατευθύνουν, καθώς πρέπει να πάρετε και οι ίδιοι αποφάσεις. Εάν οι απόψεις ενός συνεργάτη σας σας φανούν εκκεντρικές, μιλήστε του διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καβγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις. Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάσετε στα άκρα,

καλύτερα να το αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά. Ηρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε έναν αγαπημένο σας φίλο, τον οποίο έχετε παραμελήσει. Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές, τις οποίες οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν φαντάζονται. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους. Δρομολογήστε τις υποθέσεις σας, που εκκρεμούν εδώ και καιρό, μία μία χωρίς βιασύνη.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μόνο αν αφήσετε να δουλέψει η λογική σας. Μην είστε απαισιόδοξοι και, αν είστε μόνοι, αναζητήστε το άλλο σας μισό. Με το να είστε απόμακροι και ψυχροί με τους γύρω σας δεν θα φαίνεστε καλύτεροι στα μάτια τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα του κεφαλιού σας και να αγνοείτε επιδεικτικά τις γνώμες των άλλων. Η κτητικότητα και το έντονο πάθος δεν είναι εκείνα που θα διατηρήσουν την ερωτική σας σχέση στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι' αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν. Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δεν χρειάζεται να μη λαμβάνετε υπόψη σας τις ιδέες των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από τα καθημερινά και τα τετριμμένα. Βρείτε χρόνο να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μη βιαστείτε να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος που σας απασχολεί καιρό τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί. Οταν επιβάλλετε κάποιους κανόνες πρέπει εσείς πρώτοι να φροντίζεται να τηρούνται σωστά. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες σας αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσον αφορά τις δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, ακούστε τη διαίσθησή σας. «Φανείτε» περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και τέλος ερωτευθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπερβολικά συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα