Το «θαύμα» με δίδυμες που γέννησαν την ίδια μέρα

11:27 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο «θαύμα» με δίδυμες που γέννησαν την ίδια μέραΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 11:27

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα με λίγα λεπτά διαφορά η μία με την άλλη, σπούδασαν και οι δύο δασκάλες, έμειναν έγκυες την ίδια περίοδο και έφεραν στο κόσμο τα παιδιά τους την ίδια μέρα! Οι 30χρονες δίδυμες Δήμητρα και Νατάσα Παναγιωτακοπούλου, που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, μεγάλωσαν στο Αίγιο και η ζωή της μιας ήταν πάντα συνυφασμένη με της άλλης. Τελείωσαν μαζί το σχολείο, πήραν τα πτυχία τους και διορίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο. Η κοινή πορεία τους, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού παντρεύτηκαν τον ίδιο

χρόνο, έμειναν έγκυες το ίδιο διάστημα και το πιο απίθανο είναι ότι γέννησαν την ίδια μέρα με διαφορά μόλις μίας ώρας!

Αμέτρητες ευχές

Η Δήμητρα ζει στη Ζάκυνθο και η Νατάσα στο Αίγιο, αλλά και οι δύο έφεραν στον κόσμο τα πρωτότοκα παιδιά τους (η πρώτη κοριτσάκι και η δεύτερη αγοράκι) τη Δευτέρα στο μαιευτήριο της Πάτρας «Ηώ». Μεταξύ των αμέτρητων ευχών που δέχτηκαν οι γλυκιές δίδυμες ήταν και του μαιευτήρα τους, Αιγιώτη χειρουργού - γυναικολόγου Αντώνη Ανδριώτη, ο οποίος ανάρτησε στο facebook μία φωτογραφία του με τις δύο λεχώνες και έγραψε σχετικά:

«Δίδυμες στη ζωή, δεν αποχωρίστηκαν ούτε στον τοκετό. Γέννησαν την ίδια ημέρα, με διαφορά μιας ώρας, έχοντας την ίδια μαιευτική ηλικία. Ημέρα μοναδική, για τη ζωή τους και για τη δική μου. Νατάσα και Δήμητρα, Θοδωρή και Γιάννη, αισθάνομαι ευλογημένος για την εμπειρία αυτή και ευγνώμων που με εμπιστευθήκατε. Θερμά ευχαριστήρια στην κυρία Φωκά και το Μαιευτήριο Ηώ για τη φιλοξενία και την αγάπη τους. Να σας ζήσουν ο μπέμπης και η μπέμπα!»

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα