Ο Τσίπρας χόρεψε Γκάλη- Γκάλη

12:13 8/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Ο Τσίπρας χόρεψε Γκάλη- ΓκάληΤετάρτη, Ιούνιος 8, 2016 - 12:11

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η επίσκεψη του θρύλου του μπάσκετ και η ανακοίνωση για τη μετονομασία του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ

«Πώς το κάνατε και στεκόσασταν στον αέρα;» ρώτησε ο πρωθυπουργός τον Νίκο Γκάλη, στη χθεσινή επίσκεψη του δεύτερου στο Μέγαρο Μαξίμου, και ο θρύλος τον κοίταζε αποσβολωμένος.

Καλά, Αλέξη μου, σοβαρολογείς; Οντως δεν ξέρεις; Γιατί εμείς σε παρακολουθούμε να στέκεσαι τέλεια...

εντελώς στον αέρα και με... πολύ αέρα, 17 μήνες τώρα! Πλάκα έκανες, νομίζω, στον υπέροχο αθλητή Νίκο Γκάλη, που δεν ήξερε τι να απαντήσει ο άνθρωπος. Παρ' όλα αυτά, ο πρωθυπουργός μας, που έπαιξε με την μπάλα, ανακοίνωσε στον μεγάλο μπασκετμπολίστα ότι η Πολιτεία, ανταποδίδοντας την προσφορά του, μετονομάζει το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ σε «Νίκος Γκάλης».

Ο Νίκος στο Μαξίμου συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελενα Παναγιώτου και από την 9χρονη κόρη τους Στέλλα, η οποία πήρε το όνομα της γιαγιάς της και μητέρας του Γκάλη. Η Στέλλα, ντροπαλά, χαιρέτησε τον Αλέξη, κι εκείνος της έδωσε φιλάκι. Ο σούπερ Νικ και η Ελενα παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2005. Πρωθυπουργέ μου, το μεγάλο ατού του Νίκου είναι ότι ποτέ δεν έχασε την μπάλα. Εσύ, τελευταία, τη χάνεις μονίμως!

Τα σακίδια της Αριστεράς κάνουν θραύση στη Ν.Δ.


Τα σακίδια στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι είδηση. Τα σακίδια στη Δεξιά, όμως, είναι! Μπορεί να τα έκαναν μόδα το κυβερνών κόμμα και ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά η μετέπειτα διάχυσή τους σε όλες τις παρατάξεις της Βουλής είναι θεαματική. Ακόμη και οι σοφιστικέ δεξιοί βουλευτές έχουν πέσει θύματα της... γοητείας των σάκων. Ετσι, ο Κώστας Καραμανλής έρχεται στη Βουλή με το κομψότατο σακίδιό του, άκρως ταιριαστό με τα κοστούμια του. Χθες, εμφανίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που συζητά τον αναπτυξιακό νόμο με κίτρινο σακίδιο που φέρει το λογότυπο «Θ» της περιφέρειάς του και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Φανατικός του είδους, αλλά σε πιο σπορ βερσιόν, είναι ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς. Παιδιά, καλού κακού, ετοιμάστε τα και βάλτε μέσα προμήθειες, μήπως χρειαστεί να φύγουμε!

(!)



Ο «δράκος» της Κηφισιάς επισκέφθηκε και τη Βουλή! Ξαφνικά, χθες, χαρτάκια που έγραφαν «Η κουλτούρα του βιασμού όλες μας πληγώνει - στον δρόμο ή στο σπίτι, ποτέ καμιά μόνη» εμφανίστηκαν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου. Είναι φανερό ότι η σιωπηρή αυτή διαμαρτυρία αφορούσε τον τύπο που έκανε τις επιθέσεις εναντίον των γυναικών οι οποίες περνούσαν την υπόγεια στοά στο Μαρούσι. Αφέθηκαν τα χαρτάκια, προφανώς με πρωτοβουλία κάποιων γυναικών βουλευτών, και αυτοί που το έκαναν έφυγαν αθόρυβα, δημιουργώντας απορίες για το... ποιος κρύβεται από πίσω.

Γερμανοί βουλευτές σε ρόλο ανακριτή

Τα άπλυτά μας, δυστυχώς, έχουν βγει όλα στη φόρα... Γερμανοί βουλευτές, που ανέκριναν χθες την πρώην υπουργό Αννα Διαμαντοπούλου, ήξεραν τα πάντα για εμάς: από το πώς ορίζονται οι διοικήσεις των νοσοκομείων μέχρι το αν οι επιχειρηματίες με ευρωπαϊκή δράση έχουν αποκλειστεί από την πολιτική ζωή στην Ελλάδα! «Σήμερα το πρωί, πολύ πρωί όμως... στις 7 η ώρα Βερολίνου, είχα ένα πρόγευμα εργασίας με 15 βουλευτές όλων των κομμάτων στη γερμανική Βουλή (Bundestag)» λέει η Αννα Διαμαντοπούλου, συμπληρώνοντας: «...Υπήρξε θετική υποδοχή στην άποψή μου να αλλάξουμε τις προτεραιότητες της συμφωνίας». Αννα, είναι περισσότερο από εμφανές ότι για σένα ο απόλυτος έρωτας ήταν και είναι η πολιτική. Σου λείπει αφόρητα και δεν είναι κακό. Ετσι είναι τα μεγάλα πάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα