Γυμνόστηθη διαμαρτυρία

ΚΟΣΜΟΣΓυμνόστηθη διαμαρτυρίαΠαρασκευή, Μάιος 30, 2014 - 16:36

Γυμνόστηθη στο κέντρο της Νέας Υόρκης αποφάσισε να βολτάρει η Σκάουτ Γουίλις, θέλοντας έτσι να κάνει πιο ηχηρή τη διαμαρτυρία της για την απόφαση των υπευθύνων του Instagram να μην ποστάρονται φωτογραφίες με γυναικείο γυμνό. «Νόμιμη στην πόλη της Νέας Υόρκης, αλλά όχι στο Instagram» σχολίασε η 22χρονη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις κάτω από μια φωτογραφία από την τόπλες βόλτα της, την οποία η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει στο twitter. «Δείτε εδώ αυτά που δεν θα σας αφήσει να δείτε το Instagram» σχολίασε σε μια άλλη, χρησιμοποιώντας το hashtag #FreeTheNipple (Ελευθερώστε τη Θηλή).

Στη μία φωτογραφία η νεαρή ηθοποιός εμφανίζεται ενώ περπατάει σε δρόμο του Μανχάταν φορώντας μονάχα μία φλοράλ φούστα κι ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια, ενώ σε μία άλλη φαίνεται την ώρα που αγοράζει φρέσκα λουλούδια από ένα ανθοπωλείο του δρόμου.

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τους νέους κανονισμούς της γνωστής ιστοσελίδας δημοσίευσης φωτογραφιών, που απαγορεύουν το γυναικείο γυμνό, ακόμη και όταν πρόκειται για φωτογραφίες που δημοσιεύονται από γυναίκες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο του στήθους ή από μητέρες εν ώρα θηλασμού.

«Αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, απλώς σταματήστε να με ακολουθείτε στο twitter. Η άνεση που νιώθω με το σώμα μου δεν θα πρέπει να υπαγορεύεται από το πώς με βλέπουν οι άλλοι» δήλωσε σε άλλο tweet η Σκάουτ Γουίλις, ανακοινώνοντας πως σκοπεύει να μποϊκοτάρει το Instagram και να καταργήσει τον λογαριασμό της σε αυτό.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα