«Η Γερμανού ξανάρχεται» με την Τζένη Χειλουδάκη στο πλατό

TV GOSSIP«Η Γερμανού ξανάρχεται» με την Τζένη Χειλουδάκη στο πλατόΠαρασκευή, Μάιος 30, 2014 - 16:30

Αφησε λίγο την Κρήτη για χάρη της Ναταλίας. Η Τζένη Χειλουδάκη θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται», απόψε το βράδυ στις 23.15, στον ΑΝΤ1. Η Τζένη έχει επιλέξει να ζει εκτός Αθηνών και να απέχει πλήρως από τη δημόσια ζωή και τα media.

Οπως αποκαλύπτει μάλιστα στην «Espresso», «η Ναταλία είναι σούπερ ντούπερ μαγκάκι και με πρόσεξε τα μάλα. Γι' αυτό τον λόγο την επέλεξα έπειτα από αποχή χρόνων από τα μίντια. Λάτρευα και τον πατέρα της και είναι και Καρκινάκι - Ψαράκι! Εγώ ταυτίζομαι μαζί της σε πολλά, την αγαπώ». Με αφορμή και την πρόσφατη έκδοση του βιβλίου της «Αίγλης και Κρίσης γωνία» έχει πολλά να πει τόσο για την ιστορία της ζωής της όσο και για τους έρωτες που τη σημάδεψαν.

Αποκαλυπτική βραδιά

Το τρέιλερ μας προδιαθέτει για μια αποκαλυπτική βραδιά, αφού -μεταξύ άλλων- η Τζένη δηλώνει πως δεν αγάπησε κανέναν άντρα και πως ποτέ δεν έχει φάει χυλόπιτα. «Δεν υπήρξε ποτέ δίλημμα στη ζωή μου. Ηταν δεδομένο» λέει με αυστηρό ύφος δίνοντας την αίσθηση ότι είναι απόλυτη στις αποφάσεις της.

Κι επειδή όλα αυτά φαίνονται λίγα, η Τζένη φρόντισε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, κυρίως από τα backstage της εκπομπής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Διάλεξα αυτό το ταγεροκούστουμο, διότι αγαπώ το σικάτο στιλάκι. Φεύγοντας από Κρήτη έμπαινα μέσα, έλα όμως που με τα τραπεζώματα στην Αθήνα και τις καφεδιές ήρθε κι έγινε ένα το στήθος, η κοιλιά και ο στομάχης! Συνεπώς στην εκπομπή κάθομαι στην ίδια στάση, διότι έχω ανοίξει μέχρι κάτω το φερμουάρ, ώστε να μπορώ να ανασαίνω. Και από πάνω το τσίτα πουκάμισο» γράφει -μεταξύ άλλων- η χειμαρρώδης Τζένη. Στη συνέχεια διαβάζουμε: «Στο χωριό που μένω πια κυκλοφορώ ξυπόλυτη χρονιά τώρα, άρα το 15ποντο Αλεξάντερ Μακ Κουίν μου προξενούσε μια δυσφορία». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, «στην αρχή του γυρίσματος, μόλις με παρουσίασε το Ναταλάκι... έπεσε! Ετσι το πήραμε από την αρχή».

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα