«Φάουλ» από Λιάγκα

SHOWBIZ«Φάουλ» από ΛιάγκαΤετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019 - 18:02

❱❱ Οι βόλτες με τους δύο ανήλικους γιους του πάνω σε τζετ σκι ξένισαν λουομένους

Τα κεφάλια μέσα από σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα και τους γιους του, οι οποίοι φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την τελευταία μέρα της... ελευθερίας τους κάνοντας jet ski και κολυμπώντας σε παραλία της Αττικής! 

Σήμερα ο παρουσιαστής έχει την πρεμιέρα της εκπομπής του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον Σκάι και τα αγόρια του την έναρξη της σχολικής τους χρονιάς,

οπότε χθες άδραξαν τη μέρα από νωρίς -από τις 12.30- για να περάσουν λίγες ώρες διασκέδασης μαζί!

Ανθρωπος της «Espresso» πέτυχε τον Λιάγκα μαζί με τον 8χρονο Γιάννη και τον 5χρονο Δημήτρη σε παραλία στο Καβούρι. Οπως όμως μας μετέφερε, η θέα ενός ενήλικα και δύο ανηλίκων πάνω στο ίδιο τζετ σκι προκάλεσε σε αρκετούς λουομένους αλγεινή εντύπωση.

Άλλωστε κάτι τέτοιο απογορεύεται και από το Λιμενικό! Φαίνεται πως ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή και του διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια που μπορεί να έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του. Ο ίδιος, μάλιστα, εθεάθη κάποια στιγμή να κάνει και στροβιλισμούς με αρκετά μεγάλη ταχύτητα....

Κατά τα άλλα, ο παρουσιαστής και οι γιοι του απόλαυσαν το μπάνιο τους, αφού, παρότι το ημερολόγιο δείχνει μέσα Σεπτεμβρίου, ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ίδια παραλία, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αγγελος Βαλσάμης γύρισαν το τρέιλερ για την εκπομπή του πρώτου στον Σκάι.

Το μήνυμα «καρφί»

Ο παρουσιαστής, ο οποίος επέστρεψε τηλεοπτικά, ύστερα από αρκετά μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός, και δοκίμασε τις σχέσεις του με το μέχρι πρότινος κανάλι του, τον ΑΝΤ1, είχε αρκετό χρόνο για να ευχαριστηθεί τα αγόρια του, τα οποία φρόντιζε να παίρνει συχνά από τη μαμά τους, Φαίη Σκορδά, για βόλτες.

Μαζί πήγαν σινεμά, σε παιδότοπους, σε λούνα παρκ, αλλά και διακοπές. Αλλωστε, όλοι θυμόμαστε το ευχαριστήριο μήνυμα «καρφί» του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι του Αμαρουσίου, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το να τον κρατήσουν εκτός προγράμματος του έδωσε την ευκαιρία να έχει χρόνο με τα παιδιά του.

«Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη “στάση” τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιοριστώ και να τον περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν έξι πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα