Δεύτερη ευκαιρία... για την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη Μουντάκη

SHOWBIZΔεύτερη ευκαιρία... για την Μελίνα Ασλανίδου και τον Βασίλη ΜουντάκηΤετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019 - 17:54

❱❱ Μελίνα Ασλανίδου και Βασίλης Μουντάκης, που τράβηξαν χωριστούς δρόμους τον Ιούνιο, πήγαν μαζί σε βάφτιση στα Χανιά

Δεν άντεξαν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον! Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς εθεάθησαν το περασμένο Σάββατο στα βαφτίσια των παιδιών της Χανιώτισσας ηθοποιού Ιώς Ασηθιανάκη. 

Όσοι

ήταν παρόντες μιλούν για ένα ζευγάρι πολύ ταιριαστό και κάνουν λόγο απλώς για μια κρίση μεταξύ τους, η οποία ξεπεράστηκε... Οι φωτογραφίες από την εκκλησία όπου έγινε το μυστήριο και ανέβασε το τοπικό site της Κρήτης zarpanews.gr δείχνουν αρχικά την τραγουδίστρια και τον κομμωτή να συνομιλούν στο προαύλιο χαμογελαστοί και στη συνέχεια, μέσα στην εκκλησία, να κοιτάζονται με τρυφερότητα στα μάτια.

Η Μελίνα και ο Βασίλης ήταν μαζί δυόμισι χρόνια, όταν αποφάσισαν στα μέσα του περασμένου Ιουνίου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Νωρίτερα κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του περνώντας το κατώφλι της εκκλησίας.

«Γελάω πολύ που μαθαίνω ότι παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο, ακόμα και αν είναι ψέματα... Καλό βράδυ και καλά κρασιά» έγραψε τότε στο Instagram της η τραγουδίστρια, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, και λίγο αργότερα έσκασε η... βόμβα ότι ο μεγάλος έρωτας που ζούσε με τον κομμωτή έφτασε στο τέλος του.

Το υπόλοιπο του καλοκαιριού εκείνη έκανε διακοπές με τις φίλες της και παράλληλα συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κι εκείνος αφοσιώθηκε στην επιχείρησή του. Το φθινόπωρο όμως φαίνεται ότι τους βρίσκει και πάλι μαζί. Για να δούμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα